Survivor 5: «Μας απείλησε πως...» - Τα ''καρφιά'' της Μαίης στο Σπύρο

«Θα μας διώξει όλους»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Μας απείλησε πως...» - Τα ''καρφιά'' της Μαίης στο Σπύρο

Μετά την αποχώρηση της Στέλλας, που έφυγε στο προηγούμενο συμβούλιο το νησιού του Survivor 5 ενώ ο Σπύρος έμεινε, όλοι σιγά σιγά στρέφονται εναντίον του και ξεκινάνε τα «καρφιά», με πρώτη τη Μαίη, και τον Άρη να τη σιγοντάρει.

«Ο Σπύρος πάλι με είπε αγενη, ασεβή, δε δίνω σημασία. Παρέμεινε για ένατη φορά. Εγώ το έλεγα με αυτή τη στρατηγική Μαρτίκα να βγουν όλες οι κοπέλες στον τάκο και από ότι φαίνεται πέτυχε. Ήταν σχέδιο του Σπύρου για να μείνει εκείνος. Θα μας διώξει όλους. Όπως είχε πει στο παρελθόν, οι κοπέλες δεν έχουν τόση πέραση στο κοινό όσο εκείνος. Και ας έλεγε μετά τα δικά του πως ήθελε να φύγει. Μετά την παραμονή του μας απείλησε πως αλλάζει στρατηγική, πως θα κοιτάει μόνο τον εαυτό του, ακόμα και να φτάσω στον τελικό. Δεν τον νοιάζουν ούτε τα νέα παιδιά ούτε τίποτα», σχολίασε η Μαίη.

Τα «καρφιά» της Μαίης για το Σπύρο στο Survivor 5

Ο Σπύρος Μαρτίκας βέβαια δε πτοείται και ευχαριστεί τον κόσμο στο Survivor 5

«Παραμένω στο παιχνίδι για άλλη μία φορά με τη σύμφωνη γνωμη του κόσμου. Το ευχαριστω που οφείλω στον κόσμο είναι λίγο νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη, η δύναμη που εισέπραξα με αυτη την απόφαση είναι τεραστια. Νιώθω τεράστια υποχρέωση απέναντι στο κόσμο που με στήριξε», δήλωσε ο Σπύρος.