Survivor 5: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο

Με σκορ 2-0

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο

Ο Γιώργος Λιανός έκανε την ανακοίνωση για το αγώνισμα της νέας κατάταξης των ομάδων, που αναστάτωσε εξ αρχής τους παίκτες στο σημερινό 5/6 Survivor 5, αλλά μετά ρίχτηκαν στο στίβο μάχης. Ο καθένας έβαλε τα δυνατά του για να κάνει το καλύτερο προσωπικό χρόνο με στόχο να αναδειχτούν οι δύο νικητές, οι οποίοι θα ήταν και οι αρχηγοί στις νέες ομάδες.

Τον καλύτερο χρόνο τον έκανε ο Στάθης Σχίζας και αμέσως μετά ο Νίκος. Ο Στάθης επέλεξε τους: Σταυρούλα, Ταλα, Μαίη, Σπύρος.

Τελικά οι παίκτες της νέας μπλε ομάδα έδωσαν περισσότερο τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο αγώνισμα επάθλου. Οι παίκτες ετοιμάζονται να απολαύσουν το έπαθλο στο ξενοδοχείο με τις ανέσεις και το φαγητό που τους υποσχέθηκε ο Γιώργος Λιανός.

Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο στο Survivor 5

Το πήρε απόφαση ο Ατζούν! Τι θα ανακοινώσει μόλις τελειώσει φέτος το παιχνίδι

Το Survivor 5 οδηγείται προς το τέλος του, ως το πρότζεκτ της απόλυτης επιτυχίας της ψυχαγωγίας και της εν γένει εμπορικότητας του ΣΚΑΪ, ο οποίος βασίζεται εδώ και χρόνια στο ριάλιτι επιβίωσης, ώστε να βρίσκεται στον «αφρό» σε σύγκριση με τα υπόλοιπα κανάλια.

Η συνεργασία του Ατζούν Ιλιτζαλί με το σταθμό του Φαλήρου, άλλωστε, είναι ίσως και η πιο σημαντική που του έχει τύχει, με τον Τούρκο παραγωγό μάλιστα να αναλαμβάνει σύντομα όλο σχεδόν το ψυχαγωγικό κομμάτι του ΣΚΑΪ, έτοιμος να προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές, από τις οποίες λίγες εκπομπές θα γλιτώσουν για την νέα σεζόν.

Το Survivor, φυσικά, δεν πρόκειται να μείνει εκτός νυμφώνος και είναι το μόνο βέβαιο πρόγραμμα, που θα σταθεί όρθιο στο κανάλι, μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Ως προς το παιχνίδι, μπορεί η φετινή σεζόν να μην ήταν τόσο επιτυχημένη όσο η περσινή, αλλά το τεστ ξεπεράστηκε με επιτυχία.

Αν σκεφτεί κανείς πολλούς παράγοντες, όπως το ότι τα περσινά «30άρια» οφείλονταν κατά κύριο λόγο στην καραντίνα, σε αντίθεση με τα φετινά μέτρα που δεν ήταν το ίδιο αυστηρά, ενώ αυτή τη σεζόν έχει εμφανιστεί μια πολύ ισχυρή μυθοπλασία, η σταθερή κύμανση κοντά στο 20% στην τηλεθέαση έδειξε, ότι το ριάλιτι έχει το δικό του σταθερό κοινό, αποτελώντας παράλληλα και βασικό θέμα συζήτησης στο τηλεοπτικό τοπίο και όχι μόνο.

Από τη στιγμή, λοιπόν, που το Survivor φέτος άντεξε, ο παραγωγός του ετοιμάζεται για...διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr