Survivor 5: Και το Όσκαρ πάει στον Σπύρο - Η Ασημίνα "έκραξε" για τα καλά τον Μαρτίκα

Η Βρισηίδα συμφωνεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Και το Όσκαρ πάει στον Σπύρο - Η Ασημίνα

Λίγο πριν οι παίκτες βρεθούν στην πίστα για να αγωνιστούν για την τελευταία ασυλία της εβδομάδας (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα 8/6), η Ασημίνα μίλησε στην κάμερα του Survivor 5 και "κατακεραύνωσε" τον Σπύρο Μαρτίκα για τα λόγια του στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όπου την κατηγόρησε πως καθοδηγεί την Βρισηίδα.

Του δίνει, μάλιστα, και όσκαρ για την υποκριτική του, καθώς θεωρεί ότι τίποτα από όσα λέει δεν ισχύει και πως απλώς θέλει να εκθέσει κάποιον άλλο παίκτη, μετά τον Άρη Σοϊλέδη. Η Βρισηίδα, ωστόσο, επιβεβαίωσε την συμπαίκτριά της λέγοντας πως, πράγματι, η Ασημίνα δεν είχε καμία σχέση με την απομάκρυνσή της από τον πρώην σύντροφό της, αν και στο ότι η ομάδα της την αδίκησε, συμφωνεί.

Το όσκαρ της Ασημίνας στον Μαρτίκα και η επιβεβαίωση της Βρισηίδας

Πλάσαρες τόσο καιρό περί ερωτικού για να...»

Αφού η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε υποψήφια προς αποχώρηση, τα "έβαλε" με την ομάδα της η οποία δεν αποδέχεται τον χαρακτήρα της και την συμπεριφορά της, ενώ γνωρίζουν πως δεν γίνεται να αλλάξει μέσα σε πέντε μήνες, κατά την γνώμη της. Ο Νίκος Γιάννης προσπάθησε να την "βάλει στη θέση της" και να της εξηγήσει πως όταν λέει ότι "έτσι είναι και δεν αλλάζει" δεν δείχνει την πρόθεση να τα βρουν και γι' αυτό καταλήγουν τσακωμένοι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, παρόλα αυτά, ακούγοντας αυτή την "επίθεση" προς το πρόσωπο της πρώην αγαπημένης του, θέλησε να την υπερασπιστεί και να τονίσει πως έχει φέρει πολλές νίκες μέχρι τώρα και είναι άδικο να είναι υποψήφια, λέγοντας πως γι' αυτό ευθύνεται η Ασημίνα.

Έτσι, Ασημίνα ξέσπασε και άρχισε να του φωνάζει πως δεν έχει δικαίωμα να μιλάει έτσι και να χρησιμοποιεί το όνομά της, ενώ μόνος του έχει διαβάλει το μοντέλο και της έχει συμπεριφερθεί πολύ άσχημα. Μάλιστα, υποστήριξε πως την χρησιμοποίησε παρουσιάζοντας ένα ψεύτικο ειδύλλιο για να παραμείνει εκείνος στο παιχνίδι.