Survivor 5: Εκτός παιχνιδιού η Βρισηίδα - Στα χέρια της Ασημίνας μεταφέρθηκε στους γιατρούς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Εκτός παιχνιδιού η Βρισηίδα - Στα χέρια της Ασημίνας μεταφέρθηκε στους γιατρούς

Στο χθεσινό (7/6) επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τον Σπύρο Μαρτίκα να τραυματίζεται σοβαρά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται. Σήμερα (8/6), ένας άλλος τραυματισμός συνέβη, αλλά αυτή τη φορά η ομάδα που επηρεάζεται είναι η μπλε.

Ο λόγος για την Βρισηίδα, η οποία χτύπησε στο γόνατό της και με πολύ προσπάθεια τελείωσε το run της, όπου και έχασε και αμέσως μόλις ανακοινώθηκε η νίκη, η Ασημίνα την πήρε στα χέρια της και την μετέφερε στους γιατρούς για να την εξετάσουν. Ακόμα δεν είναι γνωστό εάν θα μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ο τραυματισμός της Βρισηίδας στο Survivor 5

«Είχα αισθήματα για σένα»

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Ασημίνα Χατζηανδρέου απέκτησαν μία κόντρα μετά το χθεσινό (7/6) συμβούλιο του Survivor 5 και σε αυτήν αναμειγνύεται η Βρισηίδα Ανδριώτου. Έτσι, η Βρισηίδα ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει με τον πρώην σύντροφό της, ώστε να λήξει αυτό το θέμα και ο ίδιος να καταλάβει τι ακριβώς φταίει για την απομάκρυνσή τους.

Παρόλα αυτά, ο Μαρτίκας μετά από ένα σημείο φάνηκε πως χάθηκε στο βλέμμα της Βρισηίδας και θυμήθηκε για λίγο τα παλιά, ενώ το μοντέλο του είπε πως, πράγματι, είχε αισθήματα για εκείνον και έπειτα συμπλήρωσε πως της έχει λείψει η ασφάλεια και η προστασία που της προσέφερε.