Survivor 5: Εκτός εαυτού η Ασημίνα στο συμβούλιο - Ζήτησε να αποχωρήσει

Της έκαναν "επίθεση"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Εκτός εαυτού η Ασημίνα στο συμβούλιο - Ζήτησε να αποχωρήσει

Η ψηφοφορία για τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση για το Survivor 5 ολοκληρώθηκε για την Τετάρτη 8/6, αλλά μετά την ανακοίνωση του ονόματός του επικράτησε "ο κακός χαμός" και στο στόχαστρο βρέθηκε η Ασημίνα, η οποία βγήκε εκτός εαυτού και σε ένα σημείο ζήτησε και να αποχωρήσει από το συμβούλιο.

Ο Μαρτίκας ήταν ο πρώτος που αναφέρθηκε στο όνομά της, αλλά στην πορεία ακολούθησαν και η Μαίη και οι υπόλοιποι παίκτες της κόκκινης ομάδας, με αποτέλεσμα η "κατηγορούμενη" να μην αντέχει άλλο και να ζητά να μην αναφέρουν ξανά το όνομά της. Όλα αυτά, γιατί υποστηρίζουν πως προσπάθησε να καθοδηγήσει την ψηφοφορία.

Η "επίθεση" στην Ασημίνα και η έξαλλη αντίδρασή της στο σημερινό (8/6) επεισόδιο του Survivor 5

«Του αφήνω χώρο να με ξαναδιεκδικήσει» - "Κόλαφος" η Βρισηίδα για τον Σπύρο Μαρτίκα

Μετά την λήξη του σημερινού (8/6) αγώνα του Survivor 5, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, βρήκε την ευκαιρία να "πειράξει" την Βρισηίδα για το ειδύλλιό της με τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς λίγες στιγμές πριν συζητούσαν μεταξύ τους και φαίνεται πως η φλόγα ξαναφούντωσε.

Το μοντέλο γελώντας άφησε υπονοούμενα για την πιθανή επανασύνδεσή τους, διότι ανέφερε πως πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση η διαμάχη που υπήρχε ανάμεσά τους και εξήγησε πως του αφήνει χώρο να την ξαναδιεκδικήσει, εάν, φυσικά, το θέλει και εκείνος.