Survivor 5 Spoiler (9/6): Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Οριστικό! Έχουμε το χρώμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (9/6): Η ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Μοιάζει να ήταν χθες που τέλη Δεκεμβρίου του 2021 όταν Διάσημοι και Μαχητές, ταξίδεψαν στις μαγευτικές παραλίες του Αγίου Δομίνικου, με έναν και μόνο στόχο, τη νίκη στο Survivor 5. Απόψε (9/6) το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο και το Youweekly.gr σας έχει το spoiler για την ομάδα που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου.

Το παιχνίδι έχει μπει πια σε τελική ευθεία και η αλήθεια είναι πως βασικός στόχος όλων των παικτών είναι να εξασφαλίσουν τη θέση τους μέχρι τουλάχιστον να γίνει το παιχνίδι ατομικό (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθούν ημιτελικός και τελικός).

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι οι παίκτες έχουν ζοριστεί πολύ, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της παράστασης αυτής ήταν το ξέσπασμα της Ασημίνας στο χθεσινό (8/6) συμβούλιο του νησιού.

Η ομάδα που κερδίζει απόψε (9/6) στο Survivor 5

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, επικοινωνήσαμε από νωρίς το πρωί με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο και ζητήσαμε να μάθουμε την ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου. Η απάντηση ήρθε αναίμακτα, καθώς τη νίκη σήμερα θα πάρουν φυσικά οι Μπλε, οι οποίοι βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική περίοδο.