Survivor 5: «Τραγουδά και τον κοιτά» - Τα υπονοούμενα της Μαίη για το ειδύλλιο Μαρτίκα και Βρισηίδας

Τι συμβαίνει πια ανάμεσά τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Τραγουδά και τον κοιτά» - Τα υπονοούμενα της Μαίη για το ειδύλλιο Μαρτίκα και Βρισηίδας

Δεν έχουν ησυχάσει καθόλου μετά τον απότομο χωρισμό τους, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς ύστερα από την τελευταία απάντηση της δεύτερης προς τον πρώην σύντροφό της, το μοντέλο φαίνεται πως αλλάζει διαρκώς στάση και δεν ξέρει τι θέλει από εκείνον.

Η συμπαίκτρια του Σπύρου, Μαίη, παρατήρησε πως όσο η Βρισηίδα τραγουδούσε στον πάγκο της ομάδας της το βλέμμα της ήταν στραμμένο στον φαρμακοποιό. Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν ανάμεσά τους, αλλά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει ακριβώς στην πραγματικότητα, παρά μόνο οι δυο τους.

Η Βρισηίδα τραγουδάει για τον Μαρτίκα στο Survivor 5

«Του αφήνω χώρο να με ξαναδιεκδικήσει»

Μετά την λήξη του χθεσινού (8/6) αγώνα του Survivor 5, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, βρήκε την ευκαιρία να "πειράξει" την Βρισηίδα για το ειδύλλιό της με τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς λίγες στιγμές πριν συζητούσαν μεταξύ τους και φαίνεται πως η φλόγα ξαναφούντωσε.

Το μοντέλο γελώντας άφησε υπονοούμενα για την πιθανή επανασύνδεσή τους, διότι ανέφερε πως πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση η διαμάχη που υπήρχε ανάμεσά τους και εξήγησε πως του αφήνει χώρο να την ξαναδιεκδικήσει, εάν, φυσικά, το θέλει και εκείνος.