Survivor 5: «Θα τον βρω έξω και...» - Οι σπόντες της Βρισηίδας για τον Σπύρο! Βαρύ το κλίμα για τον Μαρτίκα

Μάλλον τον θέλει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Θα τον βρω έξω και...» - Οι σπόντες της Βρισηίδας για τον Σπύρο! Βαρύ το κλίμα για τον Μαρτίκα

Μετά την νίκη των μπλε, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στην παραλία και συζήτησαν μεταξύ τους όλα όσα συνέβησαν, ωστόσο η Βρισηίδα προχώρησε σε κάποιες προσωπικές δηλώσεις στην κάμερα του Survivor 5. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέφερε πως δεν θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν τον Μαρτίκα, ενώ έχει άλλες βλέψεις για εκείνον, καθώς σκέφτεται πως μπορεί να τον βρει στα πάτρια εδάφη και το ειδύλλιό τους να ξαναφουντώσει.

Ο Σπύρος, από την άλλη πλευρά, νιώθει πως ο κλοιός σφίγγει και πως αυτές είναι οι τελευταίες του στιγμές στο παιχνίδι. Οι παίκτες και των δύο ομάδων, αλλά κυρίως της κόκκινης, θεωρούν πως είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει και ήδη των αποχαιρετούσαν.

Οι σπόντες της Βρισηίδας για τον Μαρτίκα και ο αποχαιρετισμός του από τους αντιπάλους στο Survivor 5

«Τραγουδά και τον κοιτά» - Τα υπονοούμενα της Μαίη για το ειδύλλιο

Δεν έχουν ησυχάσει καθόλου μετά τον απότομο χωρισμό τους, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς ύστερα από την τελευταία απάντηση της δεύτερης προς τον πρώην σύντροφό της, το μοντέλο φαίνεται πως αλλάζει διαρκώς στάση και δεν ξέρει τι θέλει από εκείνον.

Η συμπαίκτρια του Σπύρου, Μαίη, παρατήρησε πως όσο η Βρισηίδα τραγουδούσε στον πάγκο της ομάδας της το βλέμμα της ήταν στραμμένο στον φαρμακοποιό. Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν ανάμεσά τους, αλλά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει ακριβώς στην πραγματικότητα, παρά μόνο οι δυο τους.