Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε σήμερα 9/6

Ανατροπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε σήμερα 9/6

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 έφτασε στο τέλος του. Δυστυχώς, ένας παίκτης είτε των κόκκινων είτε των μπλε έπρεπε να αποχωριστεί την ομάδα του και να ετοιμαστεί για την μεγάλη επιστροφή στην Ελλάδα. Επιβεβαιώνοντας τα spoilers του youweekly.gr, ο παίκτης αυτός είναι η Βρισηίδα, δεν θα καταφέρει να μείνει για να δει την αποχώρηση του Μαρτίκα, όπως είπε και μόνη της.

Παρά το γεγονός πως ήθελε πολύ να παραμείνει, το κοινό, μάλλον, δεν είχε την ίδια άποψη και δεν την υποστήριξε τόσο ώστε να πετύχει τον στόχο της. Ήταν ήδη συγκινημένη όταν ο Γιώργος Λιανός της έδωσε τον λόγο πριν ανακοινώσει το όνομά της, οπότε τα δάκρυα δεν έλειψαν και όταν έγινε η τελική ανακοίνωση. Μαζί της έκλαιγε και η Ασημίνα, που την θεωρούσε το στήριγμά της, ενώ και ο Σπύρος έδειξε την θλίψη του.

Η αποχώρηση της Βρισηίδας από το Survivor 5

«Θα τον βρω έξω και...»

Μετά την νίκη των μπλε, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στην παραλία και συζήτησαν μεταξύ τους όλα όσα συνέβησαν, ωστόσο η Βρισηίδα προχώρησε σε κάποιες προσωπικές δηλώσεις στην κάμερα του Survivor 5. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέφερε πως δεν θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν τον Μαρτίκα, ενώ έχει άλλες βλέψεις για εκείνον, καθώς σκέφτεται πως μπορεί να τον βρει στα πάτρια εδάφη και το ειδύλλιό τους να ξαναφουντώσει.

Ο Σπύρος, από την άλλη πλευρά, νιώθει πως ο κλοιός σφίγγει και πως αυτές είναι οι τελευταίες του στιγμές στο παιχνίδι. Οι παίκτες και των δύο ομάδων, αλλά κυρίως της κόκκινης, θεωρούν πως είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει και ήδη των αποχαιρετούσαν.