Survivor 5 Highlights 9/6: Ο απρόσκλητος επισκέπτης, τα ουρλιαχτά και η αναμενόμενη αποχώρηση

Όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights 9/6: Ο απρόσκλητος επισκέπτης, τα ουρλιαχτά και η αναμενόμενη αποχώρηση

Άλλο ένα επεισόδιο survivor γεμάτο εντάσεις, δυνατούς στίβους μάχης, αλλά και δράματα είδαμε χθες στο επεισόδιο της Πέμπτης 9/6. Οι παίκτες δεν αγωνίζονταν για την ασυλία, καθώς η τελική τριάδα των υποψηφίων είχε ήδη διαμορφωθεί, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τις εντάσεις τόσο στην καλύβα, όσο και στο συμβούλιο. Άλλωστε καθώς πλησιάζουμε προς το μεγάλο τελικό(δείτε εδώ αποκλειστικά την ημερομηνία), τα νεύρα και το πάθος θα αυξάνονται.

Τι είδαμε χθες (9/6) στο Survivor 5

Ουρλιαχτά και φωνές στην καλύβα των κόκκινων - Τι συνέβη;

Άλλο ένα βράδυ βρήκε τους παίκτες του Survivor 5 στην καλύβα, οι οποίοι στην προσπάθειά τους να ξεκουραστούν, ξεσηκώθηκαν από τις φωνές της Μαίης, η οποία για άλλη μία φορά τρόμαξε από μία ταραντούλα, και άρχισε να φωνάζει. Φυσικά, αυτό δυσαρέστησε κάποιους παίκτες που κοιμόντουσαν.

Ο Τάλα, δεν άντεξε και της ζήτησε να σταματήσει επιτέλους με τα ουρλιαχτά. Παρόλα αυτά, η ίδια ενοχλήθηκε από την στάση του, αλλά το θέμα έληξε εκεί και δεν συνεχίστηκε, καθώς είναι όλοι τους συνηθισμένοι σε αντίστοιχα περιστατικά και επισκέπτες.

«Εσύ θα αποχωρήσεις» - Η απάντηση της Βρισηίδας στην αδιαφορία του Μαρτίκα

Και μπορεί το χθεσινό επεισόδιο να ξεκίνησε με ουρλιαχτά, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν καλύτερη. Η Βρισηίδα ενημερώθηκε για τις δηλώσεις του Μαρτίκα, ο οποίος έλεγε επιδεικτικά πως δεν τον ενδιαφέρει εάν θα αποχωρήσει η πρώην σύντροφός του, και αυτό δεν είχε καλή κατάληξη.

Αυτά τα σχόλια δεν της άρεσαν καθόλου, ειδικά μετά από όσα πέρασαν μαζί και όσα έχουν αποκαλύψει ο ένας στον άλλο, με αποτέλεσμα το μοντέλο να το δει εγωιστικά το ζήτημα και να λέει πως δεν πρόκειται να αποχωρήσει εκείνη, αλλά ο Σπύρος. Τι θα συμβεί πραγματικά;

«Ό,τι γουστάρουμε θα...» - Αδιανόητη ένταση ανάμεσα σε Άρη και Τάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα

Αν και τα spoilers είχαν ήδη αναδείξει νικήτρια ομάδα, οι παίκτες τα έδωσαν όλα με πάθος για την νίκη. Έτσι, λοιπόν, αφού τελείωσε το run της Σταυρούλας ενάντια στην Ασημίνα, δημιουργήθηκε μία ένταση ανάμεσα στους δύο πάγκους.

Ο Τάλα και ο "φίλος" του ο Άρης Σοϊλέδης άρχισαν να φωνάζουν μεταξύ τους για το ποιος μιλάει σωστά και ποιος όχι, ενώ ο ποδοσφαιριστής φώναζε επιδεικτικά πως θα κάνουν ό,τι θέλουν και θα λένε ό,τι θέλουν. Ο αντίπαλός του, τότε, του απάντησε πως το ίδιο ισχύει και για εκείνους.

«Τραγουδά και τον κοιτά» - Τα υπονοούμενα της Μαίη για το ειδύλλιο Μαρτίκα και Βρισηίδας

Δεν έχουν ησυχάσει καθόλου μετά τον απότομο χωρισμό τους, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου, καθώς ύστερα από την τελευταία απάντηση της δεύτερης προς τον πρώην σύντροφό της, το μοντέλο φαίνεται πως αλλάζει διαρκώς στάση και δεν ξέρει τι θέλει από εκείνον.

Η συμπαίκτρια του Σπύρου, Μαίη, παρατήρησε πως όσο η Βρισηίδα τραγουδούσε στον πάγκο της ομάδας της το βλέμμα της ήταν στραμμένο στον φαρμακοποιό. Τα υπονοούμενα δίνουν και παίρνουν ανάμεσά τους, αλλά κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει ακριβώς στην πραγματικότητα, παρά μόνο οι δυο τους.

Η Μαίη "τα έβαλε" με την Βρισηίδα και η Ασημίνα "τα πήρε" στο κρανίο

Λίγο πριν λήξει ο χθεσινός (9/6) αγώνας του Survivor 5, η Ασημίνα και η Μαίη, , βρέθηκαν σε μία περίεργη στιγμή κατά την οποία η δεύτερη αναρωτήθηκε για την κατάσταση της Βρισηίδας και η πρώτη ενοχλήθηκε. Πιο συγκεκριμένα, η Μαίη σκέφτηκε πως γίνεται να χοροπηδάει τόσο έντονα η Βρισηίδα, εφόσον την πονάει το γόνατό της και γι' αυτό έμεινε και εκτός "μάχης".

Η παίκτρια των μπλε θέλησε να υπερασπιστεί το μοντέλο και ξεκίνησε να λέει πως δεν έχουν να ασχοληθούν με τίποτα άλλο και γι' αυτό κάθεται και λέει τέτοια πράγματα η αντίπαλη. Η διαμάχη δεν συνεχίστηκε και όλοι τους προχώρησαν στην κανονική ροή του παιχνιδιού.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το χθεσινό (9/6) έπαθλο

Ο χθεσινός αγώνας έληξε με την νίκη των μπλε, για άλλη μία φορά. Οι κόκκινοι δεν μπόρεσαν να χαρούν την προχθεσινή (8/6) τους επιτυχία και επέστρεψαν στην καλύβα τους με άδεια χέρια και στομάχια.

Παρόλο που έφτασαν πολύ κοντά στο να φέρουν την ανατροπή και να περάσουν και σε τρίτο κύκλο αγώνων, ο Στάθης Σχίζας δεν μπόρεσε να φέρει τον πολυπόθητο πόντο και έτσι το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στους 8 έναντι των 7 πόντων. Την επιτυχία στους μπλε έφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Θα τον βρω έξω και...» - Οι σπόντες της Βρισηίδας για τον Σπύρο! Βαρύ το κλίμα για τον Μαρτίκα

Μετά την νίκη των μπλε, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν στην παραλία και συζήτησαν μεταξύ τους όλα όσα συνέβησαν, ωστόσο η Βρισηίδα προχώρησε σε κάποιες προσωπικές δηλώσεις στην κάμερα του Survivor 5. Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο ανέφερε πως δεν θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι πριν τον Μαρτίκα, ενώ έχει άλλες βλέψεις για εκείνον, καθώς σκέφτεται πως μπορεί να τον βρει στα πάτρια εδάφη και το ειδύλλιό τους να ξαναφουντώσει.

Ο Σπύρος, από την άλλη πλευρά, νιώθει πως ο κλοιός σφίγγει και πως αυτές είναι οι τελευταίες του στιγμές στο παιχνίδι. Οι παίκτες και των δύο ομάδων, αλλά κυρίως της κόκκινης, θεωρούν πως είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει και ήδη των αποχαιρετούσαν.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε χθες 9/6

Άλλο ένα επεισόδιο έφτασε στο τέλος του και η παίκτρια που αποχώρησε και ετοίμασε βαλίτσες για Ελλάδα ήταν η Βρησιήδα που δεν καταφέρε να μείνει για να δει την αποχώρηση του Μαρτίκα, όπως είπε και μόνη της.

Παρά το γεγονός πως ήθελε πολύ να παραμείνει, το κοινό, μάλλον, δεν είχε την ίδια άποψη και δεν την υποστήριξε τόσο ώστε να πετύχει τον στόχο της. Ήταν ήδη συγκινημένη όταν ο Γιώργος Λιανός της έδωσε τον λόγο πριν ανακοινώσει το όνομά της, οπότε τα δάκρυα δεν έλειψαν και όταν έγινε η τελική ανακοίνωση. Μαζί της έκλαιγε και η Ασημίνα, που την θεωρούσε το στήριγμά της, ενώ και ο Σπύρος έδειξε την θλίψη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor 5 Trailer (9/6): Θλίψη στο συμβούλιο - Ο Λιανός τους ανακοινώνει πως...

«Παρουσιαστής θα ήθελα να είμαι εγώ» - Το επικό σχόλιο του Περικλή Κονδυλάτου για το Survivor All Star