Survivor 5 - έκτακτο: Επιστρέφει η Βρισηίδα Ανδριώτου;

Τεράστια ανατροπή στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - έκτακτο: Επιστρέφει η Βρισηίδα Ανδριώτου;

Αν κάτι μας έχει μάθει το Survivor, είναι πως πρόκειται για το παιχνίδι των μεγάλων ανατροπών. Τις βλέπουμε κάθε εβδομάδα, με αυτές ζούμε και για χάρη τους παρακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια το ριάλιτι επιβίωσης, ακόμη κι αν φτάνει σε σημείο να προβάλλεται για πάνω από μισό χρόνο.

Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για το παιχνίδι του ΣΚΑΪ, το οποίο ήδη έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις και αλλαγές σκηνικού, που κανείς δεν περίμενε. Μπορεί να ισχυριστεί κανείς, ότι η ίντριγκα είναι πιο έντονη από ποτέ, αλλά σε κάθε περίπτωση το πλάνο αυτό πετυχαίνει, τη στιγμή που οκτώ παίκτες μονάχα έχουν απομείνει, στο δρόμο για το έπαθλο.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν η τελευταία παίκτρια, που αποχώρησε μετά την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, χάνοντας από τον... έρωτά της, τον Σπύρο Μαρτίκα, όπως και τον Γιώργο Ταλάντσεβ. Καλό είναι, όμως, να κρατάμε πάντοτε μικρό καλάθι και να περιμένουμε για την οριστική της απομάκρυνση από το ριάλιτι, καθώς είναι... άγνωστες οι βουλές της παραγωγής.

Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Όπως πληροφορούμαστε, η Βρισηίδα, όπως έχει γίνει με τους περισσότερους παίκτες, και δη τους πιο δημοφιλείς, έχει...διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr