Survivor 5 highlights 14/6: Οι παίκτες έχουν βάλει «στο μάτι» τον Μαρτίκα - Βγήκε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο 14/6

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 highlights 14/6: Οι παίκτες έχουν βάλει «στο μάτι» τον Μαρτίκα -  Βγήκε ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Με εντάσεις και ανατροπές κύλησε και το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 καθώς οι παίκτες λιγοστεύουν και τα νεύρα αυξάνονται. Στο τέλος της βραδιάς οι παίκτες μαζεύτηκαν στο συμβούλιου του νησιού και αποφάσισαν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, όπως είχε προβλέψει το Youweekly.gr

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 14/6 επεισόδιο του Survivor

Απελπισμένος ο Άρης με τον Μαρτίκα

Απελπισμένοι είναι όλοι οι παίκτες πια με τον Σπύρο Μαρτίκα, καθώς είναι άξιο απορίας πώς γίνεται το τηλεοπτικό κοινό να έχει καταφέρει να τον κρατήσει πάνω από 10 φορές στο Survivor 5.

Ο ίδιος βγήκε όπως ήταν αναμενόμενο το βράδυ της Δευτέρας 13/6 ξανά υποψήφιος προς αποχώρηση, ωστόσο οι υπόλοιποι παίκτες θεωρούν πως οποιοσδήποτε από αυτούς βγει στον τάκο, έχει ελάχιστες πιθανότητες απέναντί του.

Αυτό λοιπόν σκέφτεται και η Ασημίνα, ωστόσο ο Άρης σε μια συζήτηση που είχε μαζί της υποστήριξε πως αποκλείεται να φτάσει μακριά ένας παίκτης που δεν είναι καθόλου καλός αγωνιστικά και πως σίγουρα θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Τριαντάφυλλο.

Δηλαδή, θα τον κρατήσει το κοινό μέχρι ένα σημείο, ωστόσο δεν θα καταφέρει να κερδίσει.

«Ίσως η Ασημίνα θεωρεί πως αν βγει υποψήφια με τον Σπύρο θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει. Τις έχω πει πολλές φορές ότι δεν συμφωνώ με αυτό. Θα έρθει κάποια στιγμή η ώρα που ο Σπύρος θα αποχωρήσει…

Ο Τριαντάφυλλος είχε τον κόσμο, τον κράτησε αλλά τον κράτησε έως ένα σημείο γιατί αγωνιστικά δεν μπορούσε να προσφέρει μετά. Θα γίνει κάτι παρόμοιο με τον Σπύρο, δεν μπορεί να κερδίσει. Ο κόσμος τον κρατάει μέχρι κάπου, δεν μπορεί να φτάσει στον τελικό με αυτή την αγωνιστικότητα. Θα είναι άδικο για τους υπόλοιπους» είπε ο Άρης.

Σε έντονη ανησυχία η Ασημίνα λόγω του Μαρτίκα

Υποψήφιος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor 5 είναι ο Σπύρος Μαρτίκας και μάλιστα για 11η φορά, κάτι που φυσικά προκαλεί φόβο και ανησυχία στους αντιπάλους του. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Ασημίνα.

Συγκεκριμένα η ίδια το βράδυ της Τρίτης 14/6 δεν έκρυψε την αγωνία της και μοιράστηκε τον φόβο της με τον Άρη.

«Στο χθεσινό συμβούλιο ψηφοφορίας βγήκε υποψήφιος ο Σπύρος. Εγώ θεωρώ πως όταν ρίχνω την ψήφο μου στον Σπύρο είναι πλέον σαν να ρίχνω λευκό. Γιατί έχει δείξει την δυναμική του στον κόσμο, έχει δείξει ότι μπορεί να διώξει κόσμο από δω μέσα οπότε το να τον ψηφίζουμε νομίζω ότι θα κάνει κακό στα άλλα δυο παιδιά που θα βγουν υποψήφιοι μαζί του. Από τους άλλους δύο που θα είναι στον τάκο, σίγουρα θα διώξει κάποιον.

Είμαι από την πρώτη μέρα στο Survivor και αλήθεια δεν δέχομαι να αδικηθώ από μια ψηφοφορία που θα με αδικήσει. Υπάρχει περίπτωση ο Σπύρος να ξαναμείνει και να διώξει έναν καλό ή μάλλον καλύτερο από εκείνον αγωνιστικά. Αυτό λέω και τίποτα άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αφιέρωσε την νίκη του στην Βρισηίδα

Ασταμάτητος ήταν στον αποψινό 14/6 αγώνα ατομικής ασυλίας του Survivor 5 ο Σπύρος Μαρτίκας καθώς ήταν από τους λίγους που κατάφερε να βρει από νωρίς τους στόχους. Συγκεκριμένα, ο Σπύρος έκανε ένα σερί νικών 3 στα 3 και μάλιστα αφιέρωσε μια από τις νίκες του στην Βρισηίδα.

Μπορεί να έχει αποχωρήσει πια από το παιχνίδι, ωστόσο την αναφέρει συχνά, τονίζοντας πόσο του λείπει ενώ μάλιστα έχουν συμφωνήσει πως όταν βγει από το παιχνίδι θα συνεχίσουν την σχέση τους.

Στο άκουσμα της αφιέρωσης λοιπόν, ο Στάθης η Σταυρούλα και ο Τάλα παρόλο που δεν ήθελαν ιδιαίτερα τελικά φώναξαν χαμηλόφωνα το όνομά της, με τον τελευταίο να το κάνει κυριολεκτικά με.. μισή καρδιά.

Ο παίκτης που κέρδισε την 2η ατομική ασυλία

Για τον δεύτερο αγώνα ατομικής ασυλίας έπαιξαν στο 14/6 επεισόδιο του Survivor 5 οι 8 εναπομείναντες παίκτες, με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ήδη ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Όλοι οι παίκτες μπήκαν πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, μιας και σιγά σιγά πλησιάζει ο μεγάλος τελικός.

Τελικά, στον τελικό του αποψινού αγώνα έφτασαν ο Νίκος Γιάννης και ο Άρης, τον δεύτερο να νικάει για δεύτερη σερί φορά την ατομική ασυλία, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.gr.

Χαμός στο συμβούλιο μεταξύ Ασημίνας και Σπύρου

Σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 έδωσαν το παρών οι 8 εναπομείναντες παίκτες προκειμένου να βγάλουν στον τάκο ακόμα έναν για αποχώρηση, εκτός του Άρη Σοϊλέδη που νίκησε για δεύτερη φορά σερί την ατομική ασυλία.

Μεταξύ άλλων, ωστόσο, δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι φωνές κυρίως μεταξύ της Ασημίνας και του Σπύρου, με τον έναν να κατηγορεί τον άλλον για πονηριές, συμφέρονται, κλίκες και πισώπλατα μαχαιρώματα.

Η Ασημίνα μέσα σε όλα τόνισε πως λέει συνέχεια ψέματα και πως ήθελε να διώξει την Σταυρούλα, ενώ από την άλλη ο Σπύρος ισχυρίστηκε πως στη θέση της Ασημίνας έπρεπε ξεκάθαρα να βρίσκεται η Βρισηίδα και όχι εκείνη.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σε ένα ακόμα συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 έδωσαν το παρών οι 8 εναπομείναντες παίκτες προκειμένου να βγάλουν στον τάκο ακόμα έναν για αποχώρηση, εκτός του Άρη Σοϊλέδη που νίκησε για δεύτερη φορά σερί την ατομική ασυλία.

Αφού τσακώθηκαν για ακόμα μια φορά Σπύρος και Ασημίνα ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες μεταξύ τους, ξεκίνησε η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Τελικά, η παίκτρια που βγήκε δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, συγκεντρώνοντας με διαφορά τις περισσότερες ψήφους ήταν η Ασημίνα, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly. Μάλιστα, η Ασημίνα τόνισε πως είναι για γέλια, γιατί όλοι γνωρίζουν πως αγωνιστικά είναι πολύ καλή και πως την ψήφισαν καθαρά για στρατηγικούς λόγους.

Επιπλέον, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως εκείνη και ο Σπύρος που είναι υποψήφιοι, αν τυχόν νικήσουν στον αυριανό αγώνα ασυλίας, θα μπορούν να προστατεύσουν έναν συμπαίκτη τους, προκειμένου να μην ψηφιστεί.