Survivor 5: Η Βρισηίδα ''σπάει'' τη σιωπή της για τη στρατηγική της στο παιχνίδι

Η άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη της πρώην παικτριας

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Βρισηίδα ''σπάει'' τη σιωπή της για τη στρατηγική της στο παιχνίδι

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία πρόσφατα ''έβαλε'' φωτιά στο διαδίκτυο, βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι», όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor 5 αναφέρθηκε για την εμπειρία της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για το ειδύλλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Δε παρέλειψε να κάνει και μερικές αποκαλύψεις με μία από αυτές να αφορά την χαρακτηριστική τσιριχτή φωνή της που εκνεύριζε το Τwitter κατα τη διάρκεια της παραμονής της στο Survivor.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για τη χαρακτηριστιή φωνή της

«Η φωνή μου ήταν στρατηγική. Ήξερα ότι εκνευρίζει κάποιους παίκτες και τη χρησιμοποίησα ανάλογα.

«Αλήθεια δέθηκα με τον Σπύρο. Δεν φαίνεται στη φάτσα μου ότι λέω αλήθεια; Ερωτευμένη δεν είμαι. Και τον πρώην μου μετά το τρίμηνο τον ερωτεύτηκα. Ο Σπύρος είναι πανέξυπνος. Ό,τι έχει πει για μένα δεν τα εννοεί όλα. Νικητή θα χρίσει το κοινό. Τον περιμένω έξω και δεν είναι και μακριά.

Δεν υπάρχει περίπτωση να έχει συμβεί κάτι τέτοιο σε μένα γιατί θα το είχα καταλάβει. Δεν υπάρχει περίπτωση όλο αυτό να ήταν στρατηγική από τον Σπύρο, αλλιώς να πάρει το Όσκαρ. Ο κόσμος ξέρει τον Σπύρο μόνο από τα κιου» ήταν η απάντησή της τι θα έκανε αν ο Σπύρος έβγαινε και της έλεγε ότι το ειδύλλιό τους ήταν μόνο στρατηγική.

Όσο για το αν θα έβγαινε για καφέ με τη Ναυσικά, η πρώην παίκτρια σχολίασε: «Δεν έχω κάτι με τη Ναυσικά συγκεκριμένα ούτε την παίκτρια, γιατί είχε μια στρατηγική. Η παρεξήγηση με τη Ναυσικά ήταν εξαιτίας της Μυριέλλας».

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας Ανδριώτου για το λόγο που μπήκε στο Survivor 5

«Έλαβα συμμετοχή στο Survivor γιατί ήθελα να ξεπεράσω έναν πρώην μου. Πάντοτε θα τον αγαπάω αυτόν τον πρώην, αλλά τον ξεπέρασα. Παράλληλα ήθελα να δείξω και την προσωπικότητα μου γιατί μέσα από το Instagram είμαι σαν άλλη.

Ακόμα και όταν ο Σπύρος είπε πως δεν τον νοιάζει αν φύγω, πιο πριν μου έλεγε μήπως να φύγω εγώ και να βγω να σε περιμένω;.

Υπάρχουν πράγματα off camera που έχει κάνει για εμένα αλλά είναι προσωπικά και δεν μπορώ να τα πω. Περιμένω το Σπύρο να βγει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ήταν ψέμα όλο αυτό, τον είχα προειδοποιήσει πως με εμένα δεν έχει στρατηγική. Δεν υπάρχει περίπτωση να με κοροϊδέψει. Ο Σπύρος με ερωτεύτηκε για αυτό που είμαι».