«Θα ξαναπήγαινα αλλά...» - Το υπέρογκο ποσό που θέλει να ζητήσει η Κεφαλά για το Survivor All Star

«Είχα αυτόν τον φόβο και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα ξαναπήγαινα αλλά...» - Το υπέρογκο ποσό που θέλει να ζητήσει η Κεφαλά για το Survivor All Star

Η Χριστίνα Κεφαλά, η οποία είχε συμμετάσχει στο Survivor 4 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 15/6 στο The 2night show και μεταξύ των όσων ανέφερε μίλησε για το πως βίωσε το παιχνίδι αλλά και το πως βλέπει σήμερα ως τηλεθεατής το reality.

H πρώην παίκτρια έχει δηλώσει δημόσια, πως δεν ήταν ικανοποιημένη με την απόδοση της μιας και αυτή μειώθηκε για συγκεκριμένους λόγους. Στην ερώτηση μάλιστα αν θα ξανά πήγαινε σε ένα all star game τόνισε πως το μόνο που θα λειτουργούσε ανασταλτικά για εκείνη θα ήταν το κομμάτι της πείνας και του φαγητού.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά για το Survivor

«Εννοείται ότι θα ήθελα να ήμουν στο περσινό Survivor. Πρώτον αυτό που μας βοήθησε να αναδειχθούμε από εκεί, είναι η καραντίνα. Η μεγαλύτερη τηλεθέαση σε Survivor ήταν το πρώτο κι αυτό που ήμασταν εμείς. Φέτος νομίζω ότι δεν έχει πάει τόσο καλά σαν πρόγραμμα και θεωρώ ότι ήταν πολύ νωρίς να ξαναγίνει.

Έπρεπε να δώσουν περιθώριο ένα χρόνο ακόμα. Δηλαδή ο κόσμος βλέπει τα ίδια και τα ίδια στην ουσία».

«Θα ξαναπήγαινα στο Survivor αλλά δεν αντέχω την πείνα… Εννοείται με καλύτερο μισθό στο συμβόλαιο. Απλά αυτό που με φοβίζει είναι να μην ξαναχτυπήσω γιατί είχα αυτόν τον φόβο και χτύπησα» είπε η Χριστίνα Κεφαλά.

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα μετά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι

Η Χριστίνα Κεφαλά πιάστηκε από τις κάμερες του Super Kατερίνα την Πέμπτη 5/5 και ενώ βρισκόταν στη μέση του δρόμου βρήκε την αφορμή να εκφράσει τα παράπονα της για κακόβουλα σχόλια, που δέχεται τελευταία. Το μοντέλο νιώθει αδικημένη με τα όσα ακούει μετά το πρόσφατο ταξίδι της Ντουμπάι.

Λόγω της δουλειάς της όπως αποκάλυψε έχει την τύχη να ταξιδεύει σε μέρη πιο εύκολα, που σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε και πάλι να πάει αλλά για διαφορετικό σκοπό. Για κάποιους λοιπόν, οι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social ήταν αφορμή να τη φέρουν σε δύσκολη θέση, ενώ εκείνη δηλώνει πως δουλεύει σκληρά και τίμια, για να έχει όσα έχει και πως σε μια και μοναδική περίπτωση έχει χρησιμοποιήσει μέσον.

«Δεν έχω κάνει πολλά ταξίδια γενικά μέχρι στιγμής, στο εξωτερικό ειδικά. Τώρα λίγο με τη δουλειά που απαιτείται επειδή παρουσιάζω διάφορα διαφημιζόμενα προϊόντα στο προφίλ μου στο ίνσταγκραμ. Τώρα το τελευταίο ταξίδι ήταν μάλλον πολύ εκκεντρικό και δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια. Απορώ πώς ο κόσμος στέλνει τέτοια μηνύματα για να κάνει τέτοια σχόλια στις φωτογραφίες από κάτω.

Δουλεύω από μικρή, πήγα για τη δημοσιότητα όλη αυτή που έχω πάρει από το παιχνίδι, έχω ασχοληθεί με το ίνσταγκραμ, βγάζω το δικό μου εισόδημα, δεν κάθομαι, κάθε μέρα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορώ να πάω και μόνη μου και στο Ντουμπάι και Μαλδίβες και παντού. Απλά δεν μπορώ να πάω στα πιο χλιδάτα ξενοδοχεία».

«Να πηγαίνεις στο Ντουμπάι και να σε ρωτάνε πόσα παίρνεις; Μου φάνηκε απίστευτο! Που πήγα με τον σύντροφό μου, τη σχέση μου», ανέφερε η Χριστίνα Κεφαλά.