Survivor 5: Σωριάστηκε ο Νίκος Γιάννης - Τι συνέβη;

''Τα είδε'' όλα κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Σωριάστηκε ο Νίκος Γιάννης - Τι συνέβη;

Το σημερινό (16/6) αγώνισμα στο Survivor 5 με στόχο το έπαθλο, που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε και όλοι οι παίκτες βάζουν τα δυνατά τους. Τα ευτράπελα αλλά και οι τούμπες δεν έλειψαν. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γιάννης φαίνεται πως ενώ αγωνιζόταν, αντιμέτωπος με τον Τάλα, είχε δεύτερες σκέψεις, σύμφωνα με τον παρουσιαστή και αυτό τον έκανε όλιγον τι απρόσεκτο. Ο παίκτης κουτούλησε και σωριάστηκε.

Όλοι έτρεξαν να δουν αν είναι καλά. Ευτυχώς σηκώθηκε και τους καθησύχασε. «Είμαι καλά. Ευτυχώς με πήρε ξώφαλτσα. Πω πω τα είδα όλα, όμως», είπε ο Νίκος με το χαμόγελο να παραμένει στα χείλη του, εμφανώς πιο ήρεμος.

Το χτύπημα στο κεφάλι του Νίκου Γιάννη στο Survivor 5

Ευτυχώς γλύτωσε το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται ακόμα η Σταυρούλα

Στο αποψινό (15/6) επεισόδιο του Survivor 5, λίγο πριν την έναρξη του τρίτου αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ο Γιώργος Λιανός έκανε μία ανακοίνωση. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως δύο παίκτες δεν θα αγωνιστούν. Ο λόγος για τη Σταυρούλα και τον Άρη.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς ταλαιπωρείται από μια μικρή ίωση και την μετέφεραν στην κλινική για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Ο παρουσιαστής καθησύχασε τους παίκτες πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Όσο για τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος έχει κερδίσει δύο αγώνας ασυλίας οπότε προστατεύεται, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφιστεί, οπότε και δεν θα αγωνιστεί.