Κυριακή, 14 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5 trailer 19/6: O Λιανός ανακοινώνει αυτό που περίμεναν όλοι - Χαμός λίγο πριν τον τελικό

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό...

Survivor 5 trailer 19/6: O Λιανός ανακοινώνει αυτό που περίμεναν όλοι - Χαμός λίγο πριν τον τελικό
Survivor 19.06.2022 08:03
Από Ελένη Ζουγανέλη

Νέα ανατροπή θα βιώσουν οι παίκτες από σήμερα, Κυριακή 19/6. Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ταλάντσεβ, έχοντας δει φουσκωμένο τον τραπεζικό του λογαριασμό, το παιχνίδι αλλάζει και πάλι στο Survivor 5 και την ανακοίνωση θα κάνει ο Γιώργος Λιανός.

Συγκεκριμένα, μπορεί τα δυο αντίπαλα στρατόπεδα και από τις δυο πλευρές να λένε πως μετά την αποχώρηση του Γιώργου θα γυρίσουν πολλές μπιφτέκες, ωστόσο, η αλήθεια είναι πως το μόνο που θα γίνει είναι να τσακωθούν και οι πλέον φίλοι μεταξύ τους.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι το Survivor 5 από αύριο 19/6 γίνεται εντελώς ατομικό. Δηλαδή οι παίκτες δεν θα αγωνίζονται ατομικά μόνο στις ασυλίες, αλλά και στους αγώνες επάθλου και ο κάθε νικητής θα επιλέγει τον παίκτη που θα πάρει μαζί του να απολαύσει το έπαθλο, όπως άλλωστε γίνεται κάθε σεζόν.

Στο επεισόδιο λοιπόν το σημερινό, Μπλε και Κόκκινοι θα πετάξουν τις μπαντάνες τους, καθώς δεν θα υπάρξουν πάλι χρώματα.

Να σημειωθεί πως βρισκόμαστε ένα μήνα περίπου πριν από τον μεγάλο τελικό και παρόλο που έχει βγει σύμφωνα επιδόσεων ο παίκτης που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ, ωστόσο, πολλά μπορούν να αλλάξουν μέσα στις επόμενες ημέρες, αφού τώρα πολλές φήμες θέλουν γυναίκα να κερδίσει το φετινό Survivor 5.

Το 19/6 trailer του Survivor 5

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γεμάτος ο λογαριασμός του: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ από το Survivor 5

"Τρίβει" τα χέρια του ο Ατζούν - Επιστρέφει στο Survivor ο Τριαντάφυλλος;

Share