Survivor 5 trailer 20/6: Χαμός με τον Άρη Σοϊλέδη! Αποκαλύψεις εναντίον του στο συμβούλιο του νησιού

Ποιος θα κερδίσει την ατομική ασυλία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 20/6: Χαμός με τον Άρη Σοϊλέδη! Αποκαλύψεις εναντίον του στο συμβούλιο του νησιού

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του Survivor 5 και βλέπουμε να γίνονται πολλές ανατροπές, όχι μόνο αγωνιστικές αλλά και... φιλικές. Μετά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο, όπου και τα έπαθλα έγιναν ατομικά οι πισώπλατες μαχαιριές έγιναν περισσότερες.

Ειδικά από σήμερα Δευτέρα 20/6, θα ξεκινήσουν και πάλι τα πηγαδάκια, αυτή την φορά όμως με διαφορετικά πρόσωπα. Όπως θα παρακολουθήσουμε, μπορεί Άρης Σοϊλέδης και Νίκος Γιάννης κάποτε να ήταν "dream team", ωστόσο από εδώ και πέρα που οι ασυλίες είναι εντελώς ατομικές μαζί με τα έπαθλα, αποφάσισε να κάνει άλλες φιλίες.

Αυτό λοιπόν, θα το καταλάβει και η Μαίη, η οποία μετά την αποχώρηση του Ταλάντσεβ δεν ανήκει στην "ομάδα" του Στάθη Σχίζα και του Σπούρου Μαρτίκα. Αντιθέτως, είναι μόνη της αλλά πιο κοντά στον Άρη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι παίκτες όπως πληροφορηθήκαμε τα έδωσαν όλα για όλα και σύντομα θα σας αποκαλύψουμε ποιος παίκτης θα κερδίσει την ασυλία.

Πάμε τώρα στο συμβούλιο του νησιού! Εκεί θα δούμε έναν πολύ έντονο τσακωμό με πρωταγωνιστή τον Άρη Σοϊλέδη. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο επίκεντρο εδώ και πάρα πολύ καιρό με αρκετούς να του επιτίθενται. Με λίγα λόγια, αν χάσει την ασυλία θα βρεθεί σίγουρα στον τάκο...

Το 20/6 trailer του Survivor 5

Να σημειωθεί πως κάθε χρόνο από την μεγάλη επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί, ο τελικός γίνεται πάνω κάτω στις αρχές του Ιουλίου. Στο περσινό, όπου νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, φέτος ο ημιτελικός του Survivor 5 θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουλίου που πέφτει Τρίτη, ενώ ο μεγάλος τελικός στις 6 Ιουλίου.