Survivor 5: «Θα ήθελα από εδώ και πέρα να...» - Ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποκαλύπτει τα επαγγελματικά του σχέδια

Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Θα ήθελα από εδώ και πέρα να...» - Ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποκαλύπτει τα επαγγελματικά του σχέδια

Μόλις λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Γιώργος Ταλάντσεβ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αποκάλυψε και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Τάλα

«Είναι μια εμπειρία μοναδική, δεν νομίζω να μπορείς να ζήσεις εύκολα σε μια ζούγκλα. Πριν φύγω ήμουν υπεύθυνος σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Εγώ ασχολούμουν πολλά χρόνια με τον χορό και με τον αθλητισμό και ξαφνικά το παράτησα, μου έλειψε πολύ ο ανταγωνισμός, η διαφορετικότητα οπότε ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Μέσα από το παιχνίδι κατάλαβα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου, θα ήθελα από εδώ και πέρα να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα. Έχω ένα κανάλι στο youtube, το οποίο έφτιαξα πριν μπω στο παιχνίδι και τώρα θα το συνεχίσω», είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ τονίζοντας πως θα ήθελε να κάνει και αυτός την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ από το Survivor 5

Ο παίκτης που αποχώρησε στο 16/6 επεισόδιο του Survivor 5 ήταν ο Γιώργος Ταλάντσεβ, παρόλο που ήταν ένα από τα φαβορί, με τον ίδιο έτσι να αποχαιρετά οριστικά το παιχνίδι, λίγο καιρό πριν τον τελικό (δείτε εδώ τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας).

Ο Γιώργος μπήκε στο Survivor στα μέσα Φεβρουαρίου και έμεινε στη νησί περίπου 16 εβδομάδες. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, αμειβόταν με 1.000 ευρώ την εβδομάδα οπότε επιστρέφει στον λογαριασμό του με 16.000 ευρώ.

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor 5 ο Γιώργος Ταλάντσεβ