Survivor 5 Spoiler (23/6): Ο παίκτης που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (23/6): Ο παίκτης που κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται να ξεκινήσει το σημερινό (23/6) επεισόδιο του Survivor 5, και όπως πάντα το Youweekly.gr, πιστό στο ραντεβού του είναι εδώ για να σας δώσει το spoiler για τον παίκτη που θα κερδίσει τον αγώνα επάθλου.

Όπως έχουμε ήδη δει, η Ασημίνα, η Μαίη, ο Σπύρος και η Σταυρούλα είναι οι 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση (δείτε εδώ τις πρώτες πληροφορίες για το ποιος αποχωρεί). Και οι 4 περιμένουν πώς και πώς να ακούσουν από το στόμα του Γιώργου Λιανού τι πρόκειται να γίνει και ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει οριστικά από το ριάλιτι επιβίωσης, λίγο καιρό πριν τον τελικό.

Άλλωστε σε αυτό το σημείο όλοι οι παίκτες έχουν θέσει ως στόχο τους το να φτάσουν στον τελικό. Το όνειρο μοιάζει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

O παίκτης που κερδίζει το αγώνισμα επάθλου σήμερα (23/6) στο Survivor 5

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μας, η νίκη σήμερα, θα είναι γυναικεία υπόθεση. Την πρώτη θέση θα κατακτήσει η Ασημίνα, η οποία θα έχει την ευκαιρία να πάρει μαζί της στο έπαθλο 3 συμπαίκτες της. Οι 3 αυτοί θα είναι ο Άρης Σοϊλέδης, η Μαίη και ο Στάθης Σχίζας.