Σπύρος Μαρτίκας: 5ψήφιο το ποσό! Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor 5

Εντάξει... δεν τα λες και πολλά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπύρος Μαρτίκας: 5ψήφιο το ποσό! Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor 5

Ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor 5 έμοιαζε πολύ με τον Τριαντάφυλλο και αυτό γιατί όπως και ο τραγουδιστής στον 4ο κύκλο, έτσι και ο φαρμακοποιός είχε βγει υποψήφιος προς αποχώρηση 11 φορές όμως στην 12η αποχώρησε από το παιχνίδι περίπου 2 εβδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα - δείτε πότε.

Μετά τα τρία προηγούμενα αγωνίσματα ασυλίας και τις ψηφοφορίες, υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι: Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όλοι στο συμβούλιο χθες 23/6 περίμεναν πως μια από τις κοπέλες θα φύγει από το παιχνίδι, όμως τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή. Ο "Professor", μετά από 12 υποψηφιότητες αποχαιρέτησε το Survivor...

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor 5 ο Σπύρος Μαρτίκας

Ο Σπύρος Μαρτίκας λοιπόν, δεν θα βγει πολύ κερδισμένος από το Survivor 5, αφού όπως έχει γίνει γνωστό θα δει στον τραπεζικό του λογαριασμό μόνο 28.000 ευρώ, παρά την υψηλή τηλεθέαση που έφερναν οι τσακωμοί που δημιουργούσε.

Το βιογραφικό του

Έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στον Πειραιά. Είναι φαρμακοποιός τρίτης γενιάς με αρκετά φαρμακεία στην ιδιοκτησία του. Είναι ανύπαντρος, αλλά οι ανιψιές του είναι οι «γυναίκες της ζωής του». Μπήκε στο Survivor γιατί θεωρεί πως είναι αρκετά ικανός για να ανταπεξέλθει στις πολύ απαιτητικές συνθήκες του παιχνιδιού.

Μερικά από τα χόμπι του είναι ο στίβος, η κολύμβηση, το αλπικό σκι και οι ορεινές επικίνδυνες πεζοπορίες-αναρριχήσεις. Δηλώνει σεμνός και γενναιόδωρος και είναι έτοιμος να μας το αποδείξει μόλις φτάσει στον Άγιο Δομίνικο. Έχει 13 βαφτιστήρια.