Survivor 5 spoiler 26/6: Έχουμε το όνομα! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 1η ατομική ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 26/6: Έχουμε το όνομα! Αυτός ο παίκτης κερδίζει την 1η ατομική ασυλία

Στην τελική ευθεία προς τον μεγάλο τελικό (δείτε πότε θα γίνει) βρίσκεται το Survivor 5 και χθες 23/6 παρακολουθήσαμε την προτελευταία αποχώρηση πριν την τελική 4άδα που θα αγωνιστεί για το έπαθλο. Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχαιρέτησε τους παίκτες και πλέον στο παιχνίδι έχουν μείνει οι πιο δυνατοί αγωνιστικά.

Το βράδυ της Τετάρτης ωστόσο, ο Γιώργος Λιανός έκανε και μια ανακοίνωση στο συμβούλιο του νησιού, ξαφνιάζοντας τους όλους. Συγκεκριμένα, τους γνωστοποίησε πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Την Κυριακή 26/6 θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα για την 1η ατομική ασυλία, που θα παίξει σημαντικό ρόλο για την ψηφοφορία που θα βγάλει και τον πρώτο παίκτη υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτός ο παίκτης θα κερδίσει την 1η ατομική ασυλία του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης που θα καταφέρει να "μείνει όρθιος" είναι ο Άρης Σοϊλέδης που έχει αποδείξει με τις επιδόσεις του ότι είναι ο πιο δυνατός αγωνιστικά.

Survivor 5 spoiler 26/6 Άρης Σοϊλέδης 1η ατομική ασυλία

Το βιογραφικό του Άρη Σοϊλέδη

Άρης Σοϊλέδης βιογραφικό

Ο Σοϊλέδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό. Έκανε το ντεμπούτο του, ως επαγγελματίας, σε αγώνα της Super League εναντίον του Λεβαδειακού κατά τη διάρκεια της σεζόν 2008-2009, αντικαθιστώντας τον Σεμπαστιάν Λέτο.

Αναγνωρίζοντας τις δυνατότητές του και για να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία, αγωνίστηκε ως δανεικός για δύο διαδοχικές περιόδους, αρχικώς, στον ΟΦΗ και στην συνέχεια στον Λεβαδειακό, όπου δεν κατάφερε να έχει θετικό αντίκτυπο με την επίδοσή του. Στις 31 Αυγούστου 2011, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την αποδέσμευση του παίκτη, ο οποίος δεν κατόρθωσε να κερδίσει επαρκή χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα.

Ακολούθως, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με τη Δόξα Δράμας στη Football League. Την 1η Αυγούστου 2013, ο 22χρονος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 έτους με τη Νίκη Βόλου, με στόχο την άνοδο της στην Σούπερ Λιγκ.

Στις 7 Ιουνίου 2014, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Στις 6 Ιουλίου 2016, λύθηκε το συμβόλαιο, έχοντας 41 εμφανίσεις (2 γκολ, 5 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις. Στις 7 Ιουλίου 2016, υπέγραψε συμβόλαιο με την κυπριακή Ομόνοια.Στις 15 Ιουλίου 2017 επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ και υπέγραψε με την Κέρκυρα για ένα έτος.

Στις 19 Ιουλίου 2018, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μποτοσάνι στο Πρωτάθλημα Ρουμανίας.

Στις 2 Αυγούστου 2019, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.