Survivor 5: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Η ανακοίνωση του Λιανού

Και πάλι δύο στον τάκο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Η ανακοίνωση του Λιανού

Ο τελικός του Survivor 5 πλησιάζει (δείτε εδώ πότε ακριβώς θα γίνουν ημιτελικός & ημιτελικός) και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στο Γαλάτσι. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός έχει ήδη ανακοινώσει πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Στο αποψινό επεισόδιο 26/6 αφού παρακολουθήσαμε για άλλη μία φορά τον Άρη να κερδίζει στο αγώνισμα και κατ' επέκταση την ασυλία, οι παίκτες προχώρησαν στο συμβούλιο του νησιού. Εκεί ανακοινώθηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι ήταν ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη - επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα spoils youweekly.gr.

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο Survivor 5

Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor 5 ξεκίνησε και απόψε το βράδυ της Κυριακής 26/6, με τον μεγάλο τελικό να ολοένα και πιο κοντά (δείτε εδώ πότε ακριβώς θα γίνουν ημιτελικός & ημιτελικός).

Οι εναπομείναντες παίκτες βάζουν σε κάθε αγώνισμα τα δυνατά τους για να κερδίσουν τις ασυλίες και να καταφέρουν να φτάσουν στο Γαλάτσι ώστε να κατακτήσει ένας από αυτούς το πολυπόθητο έπαθλο. Κάθε αγώνας που περνά δυσκολεύει και σε κάθε νέο επεισόδιο όμως βλέπουμε πως όλα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή.

Το παιχνίδι έχει γίνει ατομικό και μάλιστα ο Γιώργος Λιανός έχει ήδη ανακοινώσει από το προηγούμενο συμβούλιο του νησιού πως στον ημιτελικό της Ελλάδας θα πάνε 4 παίκτες, ενώ την τελευταία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο θα δούμε διπλή αποχώρηση.

Αυτό σόκαρε αρχικά τους παίκτες, αλλά ο παρουσιαστής φροντίζει να τους το υπενθυμίσει, με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο και το κλίμα να είναι τεταμμένο.