Survivor 5: "Αρπάχτηκαν" μετά το παιχνίδι Ασημίνα και Νίκος Γιάννης - «Πας καλά ρε;»

Χαμός στον στίβο μάχης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Το αποψινό 28/6 έπαθλο επικοινωνίας το κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να διαλέξει 3 φίλους του και να φάνε όλοι μαζί, οδηγώντας μάλιστα μηχανές, θα κάνουν ιππασία ενώ θα έχουν και μια διανυκτέρευση σε μια φοβερή βίλα.

Τελικά, επέλεξε μαζί του να είναι η Μαίη, ο Στάθης και η Ασημίνα. Ωστόσο, πριν την ανακοίνωση των παικτών, ο Νίκος Γιάννης απευθύνθηκε στον Άρη και του είπε να διαλέξει την Ασημίνα κι όχι εκείνος, γιατί έχει ήδη κατεβάσει μούτρα, μιας και περίμενε να ακούσει το όνομά της.

Ωστόσο, αυτό ενόχλησε φανερά την Ασημίνα, η οποία αμέσως πήρε τον λόγο και άρχιζε να φωνάζει, μιας και ούτε πίεσε τον Άρη να την πάρει μαζί του, ούτε κατέβασε μούτρα όπως την κατηγόρησε ο συμπαίκτης της.

«Έκανα κάτι; Δεν υπάρχει αυτό. Για ποιο λόγο ασχολείσαι για άλλη μια φορά μαζί μου; Δεν έχω βγάλει μιλιά. Πες μου τι έκανα; Είπες ότι έχω κατεβάσει μούτρα. Ρε πας καλά τώρα; Θα με τρελάνεις;» είπε έξαλλη.

Ο τσακωμός Νίκου Γιάννη και Ασημίνας

Αυτή είναι η τελική τετράδα

Φτάσαμε πια στο τέλος αυτής της διαδρομής. Μία εβδομάδα έμεινε για τους φετινούς επιζήσαντες του Survivor 5 και, εν συνεχεία, θα ταξιδέψουν πίσω στην Ελλάδα, ώστε να πάνε στο Άλσος Βεΐκου, για να αναδειχθεί ο φετινός νικητής για το ριάλιτι επιβίωσης.

Μετά από έξι μήνες πόνου, πείνας, κακουχιών, καβγάδων, ιντρίγκων και πολλών ακόμη, που θα χαραχθούν για πάντα στη μνήμη τους, βλέπουν τη δική τους Γη της Επαγγελίας να πλησιάζει όλο και περισσότερο. Το να γυρίσουν επιτέλους, δηλαδή, στην χώρα μας και να διεκδικήσουν το έπαθλο των 100.000 ευρώ, μαζί με όσα χρήματα έχουν κερδίσει από τη συμφωνία με την παραγωγή.

Οι έξι παίκτες που έχουν παραμείνει είναι αληθινά άξιοι και θα γίνουν τέσσερις στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού θα έχουμε «διπλή» αποχώρηση, ώστε να μείνουν όσοι βρίσκονται πάντα ενώπιον του κοινού στο Γαλάτσι για τον ημιτελικό, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στις 5 Ιουλίου. Ο τελικός θα γίνει μια μέρα αργότερα και, εκεί, θα μάθουμε ποιος είναι ο απόλυτος φετινός Survivor, πριν ανακοινώσει ο Ατζούν τα... πολλά γούστα που μας ετοιμάζει για του χρόνου με το All Star.

Έχουμε χρόνο, όμως, να ασχοληθούμε με αυτό, οπότε συνεχίζουμε με όσα συμβαίνουν στον τρέχοντα πέμπτο κύκλο. Ο Σπύρος Μαρτίκας, που έγινε ένας ιστορικός παίκτης του ριάλιτι, «σπάζοντας» το ρεκόρ παραμονών σε υποψηφιότητες, αφού μέτρησε 11 πριν από την τελευταία 12η... φαρμακερή, αποχώρησε χθες (23/6) το βράδυ και τώρα αναμένεται να φανεί ποιοι είναι οι ισχυρότεροι για την πρόκριση στην τελική τετράδα για αρχή.

Θα έχουμε, λοιπόν, ανατροπές ή τα φαβορί θα περάσουν άνετα; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο Γαλάτσι δίνουν ραντεβού....διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr