Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απόψε

Νίκος Γιάννης, Άρης, Μαίη και Σταυρούλα ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor 5 και ένας από αυτούς αποχαιρέτησε το όνειρο της νίκης μια εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό.

Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά και οι παίκτες δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στην αρένα του Γαλατσίου, στην οποία θα φτάσουν 4 παίκτες.

Έτσι λοιπόν, μετά το απίθανο έπαθλο που απόλαυσαν Άρης, Ασημίνα, Μαίη και Στάθης, όλοι οι παίκτες έφτασαν στο συμβούλιο προκειμένου να ακούσουν το όνομα του παίκτη που αποχωρεί.

Τελικά, αυτός που αποχώρησε ήταν ο Νίκος Γιάννης, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly.

Ο Νίκος Γιάννης αποχωρεί από το Survivor 5

Το βιογραφικό του Νίκου Γιάννη

Γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1983 στα Μετέωρα και σπούδασε Οικονομικά. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για 16 χρόνια όμως η καρδιά του άνηκε πάντα στο χορό. Ως επαγγελματίας χορευτής και χορογράφος έχει συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς, η Πέγκυ Ζήνα και η Έλλη Κοκκίνου.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ασχολείται και με την καλλισθενική γυμναστική. Στο SURVIVOR έρχεται γιατί θέλει να κάνει ένα restart στη ζωή του. Δεν θεωρεί πως κρύβει «άσσο» στο μανίκι γνωρίζοντας τι έχει συμβεί στο SURVIVOR όλους αυτούς τους μήνες. Το έχει ζήσει ως τηλεθεατής κι όχι ως παίκτης. Αυτή είναι και η αληθινή πρόκληση για τον ίδιο. Μότο του είναι το εξής: «Ζήσε τη ζωή που αγαπάς, αγάπα τη ζωή που ζεις».