Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5 spoiler 29/6: Το περιμένατε; Αυτός ο παίκτης βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Survivor 5 spoiler 29/6: Το περιμένατε; Αυτός ο παίκτης βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 29.06.2022 20:17
Από Ελένη Ζουγανέλη

Έναν συγκλονιστικό αγώνα θα δούμε απόψε Τετάρτη 29/6 στο Survivor 5. Οι παίκτες που έχουν απομείνει θα μονομαχήσουν για τις τελευταίες ασυλίες πριν από τον τελικό. Ο ανταγωνισμός έχει αυξηθεί πάρα πολύ και κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει λίγο πριν πιεί "νερό από την πηγή".

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer, σήμερα δεν θα έχουμε πολλές εντάσεις, καθώς είναι μάταιο να γκρινιάξει κανείς, αφού ξέρουν πως εδώ που έφτασαν, όλοι θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν τη θέση τους στον ημιτελικό και στη συνέχεια στον τελικό.

Όσον αφορά την ατομική ασυλία, όπως πάντα ένας θα την κερδίσει και θα είναι αυτός που θα βγάλει εκτός όλους τους αντιπάλους του - δείτε εδώ ποιος είναι αυτός.

Στη συνέχεια και οι 5 παίκτες θα πρέπει να ψηφίσουν έναν να βγει στον τάκο, ο οποίος θα ψηφιστεί από το τηλεοπτικό κοινό αν πρέπει να φύγει.

Αυτός βγαίνει στον τάκο στο Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, ο παίκτης που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους και θα βγει στον τάκο είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Survivor 5 spoiler 29/6

Το βιογραφικό της Σταυρούλας Χρυσαείδη

  • Η Σταυρούλα Χρυσαείδη γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα.
  • Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος.
  • Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια. Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια).
  • Έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών.
  • Εργάζεται επίσης ως personal trainer.
  • Με τόσα εμπόδια που έχει κληθεί να υπερπηδήσει όλα αυτά τα χρόνια, θεωρεί πως ο στίβος μάχης του SURVIVOR δικαιωματικά της… ανήκει. Έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ, ούτε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ακόμη και τις στιγμές που νιώθει ότι το σώμα της, την «προδίδει».
  • Πήγε στο SURVIVOR για να ανακαλύψει μία νέα πλευρά του εαυτού της, κάποια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς της που ακόμη δεν έχει ανακαλύψει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ζυγίστηκα και έχω χάσει...» - Η αποκάλυψη της Μυριέλλας Κουρεντή για τα κιλά της μετά το Survivor 5

"Είναι και κάποιες αγκαλιές που..." - Η πρώτη ανάρτηση του Σπύρου Μαρτίκα με την Βρισηίδα

Share