Survivor 5: Με τόσα χρήματα επιστρέφει από τον Άγιο Δομίνικο ο Νίκος Γιάννης

Πόσα λεφτά θα δει στον λογαριασμό του;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Με τόσα χρήματα επιστρέφει από τον Άγιο Δομίνικο ο Νίκος Γιάννης

Νίκος Γιάννης, Άρης, Μαίη και Σταυρούλα ήταν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor 5, ωστόσο, ο πρώτος δεν είχε την στήριξη του τηλεοπτικού κοινού με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά και οι παίκτες βάζουν όλες τους τις δυνάμεις στα αγωνίσματα προκειμένου να εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό - δείτε πότε θα γίνει.

«Θα ήθελα να το σηκώσει η Σταυρούλα. Είναι η κολλητή μου εδώ μέσα, έχουμε πει τόσα. Ξέρω τι έχει παλέψει εκεί έξω στη ζωή. Πραγματικά τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα. έξω. Έχει μάθει να παλεύει, όπως παλεύει εδώ μέσα», είπε ο χορευτής λίγο πριν αποχωρήσει.

Ο Νίκος Γιάννης μπορεί να ήταν από τους πιο δυνατούς αγωνιστικά και να βρισκόταν στις πρώτες θέσεις των στατιστικών, ωστόσο, δεν ήταν και τόσο αγαπητός στον κόσμο.

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor 5 ο Νίκος Γιάννης

Ο χορευτής μπήκε στο Survivor 5 περίπου στα μέσα του Μαρτίου και όπως έχει κυκλοφορήσει κάθε εβδομάδα έπαιρνε περίπου στα 1.000 ευρώ. Άρα, μέχρι χθες στην αποχώρηση του, κατάφερε να συγκεντρώσει 14.000 ευρώ.