Survivor 5 spoiler 4/7: Έκανε την ανατροπή ο Ατζούν! Αυτός ο παίκτης περνάει κατευθείαν στον ημιτελικό

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 4/7: Έκανε την ανατροπή ο Ατζούν! Αυτός ο παίκτης περνάει κατευθείαν στον ημιτελικό

Μια τεράστια ανατροπή έχουμε στο Survivor 5 λίγο πριν τον μεγάλο τελικό! Μπορεί μέχρι στιγμής να γνωρίζαμε πως στον ημιτελικό θα πάνε 4 παίκτες, ωστόσο, ο Ατζούν τα αλλάζει όλα. Φέτος θα δούμε 3 παίκτες να διεκδικούν μια καρέκλα στον τελικό.

Πως θα γίνει αυτό; Μετά την σημερινή αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος φεύγει), Άρης, Μαίη, Στάθης και Ασημίνα θα αγωνιστούν για δύο ασυλίες και οι δύο ηττημένοι θα μπουν στην ψηφοφορία και θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού το βράδυ της Δευτέρας 4/6.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη 5/6 θα υπάρξει αποχώρηση ώστε να μείνουν τρεις παίκτες και μετά από νέα ψηφοφορία θα μάθουμε τη δυάδα που πάει τελικό.

Αυτός κερδίζει μια από τις 2 ασυλίες και πάει απευθείας ημιτελικό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που θα καταφέρει να κερδίσει μια θέση στον ημιτελικό και δεν θα μπει σε ψηφοφορία, είναι ο Στάθης Σχίζας.

Τι θα δούμε απόψε 3/7

Σήμερα Κυριακή 2/7 θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο αγώνισμα για έπαθλο, αλλά και την τελευταία αποχώρηση πριν από τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor 5. Μπορεί οι 5 παίκτες να τα δώσουν όλα για όλα στον στίβο μάχης, ωστόσο, στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού ή ο Στάθης Σχίζας ή η Σταυρούλα Χρυσαειδή που είναι υποψήφιοι, θα αποχωρήσεi.

Για το σημερινό επεισόδιο, ο ΣΚΑΙ έβγαλε δυο trailer. Το ένα είναι αποκλειστικά για το τελευταίο αγώνισμα επάθλου, αλλά και το τι θα δούμε στον στίβο μάχης.

Στο δεύτερο, παρακολουθούμε τους παίκτες στην παραλία, λίγο πριν αναχωρήσουν για το συμβούλιο του νησιού, όπου ο Γιώργος Λιανος θα ανακοινώσει τον παίκτη που το κοινό επέλεξε να διώξει από το παιχνίδι και να μην φτάσει μέχρι το τέλος.

Το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο για τους δυο υποψήφιους είναι πολύ βαρύ, καθώς είναι φίλοι και δεν ήθελαν με τίποτα εξαρχής να βγουν στον τάκο. «Θα είναι πολύ δύσκολο η αλήθεια είναι το συμβούλιο της αποχώρησης», ακούγεται να λέει η Σταυρούλα στην καλύβα. «Έχω φτάσει στην πηγή κρατάω το νερό στα χέρια μου και δεν ξέρω αν θα πιώ η όχι», λέει από την άλλη ο Στάθης.