Survivor 5 trailer 4/7: "Με το που προσγειωθούμε στην Αθήνα..." - «Σπάραξαν» οι παίκτες με την ανακοίνωση του Λιανού

Χαμός στο αποψινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 trailer 4/7:

Λίγες μόνο ώρες απομένουν από τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του Survivor 5 και απόψε 4/7 οι παίκτες αποχαιρετούν τις καλύβες τους και τους στίβους μάχης, με τα συναισθήματα να είναι φυσικά ανάμεικτα.

Μετά από 6 μήνες, το ριάλιτι επιβίωσης φτάνει στο τέλος του και σε δύο μέρες θα γνωρίζουμε ποιος παίκτες θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει το έπαθλο των 100.00 ευρώ.

Οι 4 φιναλίστ λοιπόν μαζεύουν τα πράγματά τους και για τελευταία φορά πηγαίνουν στον στίβο μάχης, όπου εκεί τους περιμένει ο Γιώργος Λιανός.

«Survivors, καλωσορίζω τους 4 φιναλίστ του φετινού παιχνιδιού στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς. Ποιοι παίκτες θα καταφέρουν να καθίσουν με ασφάλεια στις δύο θέσεις του ημιτελικού και ποιοι θα περιμένουν την τελική απόφαση του κοινού για να δουν αν συνεχίσουν;» αναφέρει αρχικά ο παρουσιαστής, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν μια θέση στον ημιτελικό, καθώς οι 2 περνάνε κατευθείαν ενώ οι άλλοι 2 θα αφεθούν στα χέρια του κοινού.

Στο τέλος θα δούμε και το τελευταίου συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να προχωρά σε μια ανακοίνωση που τους κάνει να ξεσπάσουν σε κλάματα.

«Σας καλωσορίζω στο τελευταίο συμβούλιο της χρονιάς, αποχαιρετήσατε τις καλύβες σας, αποχαιρετήσατε την παραλία σας, αποχαιρετήσατε και τους στίβους μάχης, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω, ότι με το που προσγειωθούμε στην Αθήνα, το πρώτο πράγμα που θα γίνει…»

Έτσι λοιπόν, όταν φτάσουν στην Αθήνα, θα τους καλωσορίσει η οικογένειά τους. Δείτε εδώ και το 1ο trailer.

Το αποψινό 4/7 trailer του Survivor 5