Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης περνά απευθείας στον ημιτελικό

Ανατροπή!

Survivor 5: Αυτός ο παίκτης περνά απευθείας στον ημιτελικό
Survivor 04.07.2022 23:08
Από Youweekly Team

Ο σημερινός (4/7) αγώνας του Survivor 5 έφτασε στο τέλος του και νικητής αυτού είναι ο Στάθης Σχίζας. Η νίκη αυτή εξασφάλισε στον συγκεκριμένο παίκτη μία θέση στον ημιτελικό χωρίς να χρειαστεί να περάσει από την αγωνιώδη διαδικασία της υποψηφιότητας προς αποχώρηση που θα περάσουν δύο από τους υπόλοιπους παίκτες.

Οι δύο πρώτοι παίκτες που θα έφταναν τις 6 νίκες θα ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για να δουν ποιος θα βρεθεί σε αυτή τη θέση, και ο ίδιος μαζί με τον Άρη άφησαν πίσω την Ασημίνα και την Μαίη, αλλά ο δεύτερος δεν μπόρεσε να επικρατήσει και, μάλιστα, σε αγώνισμα με κρίκους που δυσκόλευαν πάντα τον σημερινό νικητή.

Η νίκη του Στάθη Σχίζα στο Survivor 5

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

Πριν από αυτό θα έχει προηγηθεί ένα αγώνισμα, το οποίο θα αναδείξει τον παίκτη που καταφέρνει να περάσει στον ημιτελικό και τους δύο παίκτες που θα αναγκαστούν να μονομαχήσουν προκειμένου να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε από την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, ο παίκτης που πρόκειται να κερδίσει απόψε (4/7) το αγώνισμα δε θα είναι άλλος από τον Άρη Σοϊλέδη. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως υποψήφιες προς αποχώρηση θα είναι η Μαίη και η Ασημίνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5:«Δεν στεναχωριέμαι που έφυγε...» - Ασυγκράτητη η Ασημίνα για την Σταυρούλα

Survivor 5: "Ξέσπασε" σε κλάματα η Ασημίνα λίγο πριν τον αγώνα - Τι συνέβη;

Share