Survivor 5: Ικανοποιητικό ποσό! Με τόσα χρήματα αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Δεν θα τσιγκουνευτεί τα έξοδα του γάμου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Ικανοποιητικό ποσό! Με τόσα χρήματα αποχώρησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε προ τελευταία από το Survivor 5 και το κλίμα ήταν βαρύ στο συμβούλιο του νησιού. Ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον καλό της φίλο Στάθη Σχίζα, κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολη την αποχώρηση. Η παίκτρια σύμφωνα με πολλούς ήταν φαβορί ενώ το κοινό φάνηκε πως την στήριζε δυναμικά σε κάθε επεισόδιο καθώς το όνομά της ήταν πρώτο στα trends του Twitter πολλές φορές, εξαιτίας του δυναμικού της χαρακτήρα και της αγωνιστικότητάς της.

H παίκτρια ωστόσο, με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τον φίλο της, Στάθη και λίγο πριν φύγε δήλωσε πως θέλει εκείνος να σηκώσει το έπαθλο και πως είναι περήφανη για τον εαυτό της που κατάφερε και έφτασε στους πέντε καλύτερους παίκτες του Survivor!

Η Σταυρούλα λοιπόν, επέστρεψε στην Ελλάδα και κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο σύντροφος της Σταυρούλας μάλιστα, οργάνωσε ολόκληρη έκπληξη με τούρτα για να δει την μέλλουσα γυναίκα ττου να χαμογελάει.

Με πόσα χρήματα αποχώρησε από το Survivor 5 η Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη μπήκε στο παιχνίδι στις 26 Φεβρουαρίου και έπαιρνε περίπου 1.000 κάθε εβδομάδα παραμονής της στο παιχνίδι. Άρα, φαίνεται πως κέρδισε περίπου 18.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 5.

Survivor 5 spoiler 29/6

Το βιογραφικό της Σταυρούλας Χρυσαείδη

  • Η Σταυρούλα Χρυσαείδη γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα.
  • Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος.
  • Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια. Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια).
  • Έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, σε ηλικία μόλις 18 ετών.
  • Εργάζεται επίσης ως personal trainer.
  • Με τόσα εμπόδια που έχει κληθεί να υπερπηδήσει όλα αυτά τα χρόνια, θεωρεί πως ο στίβος μάχης του SURVIVOR δικαιωματικά της… ανήκει. Έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ, ούτε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ακόμη και τις στιγμές που νιώθει ότι το σώμα της, την «προδίδει».
  • Πήγε στο SURVIVOR για να ανακαλύψει μία νέα πλευρά του εαυτού της, κάποια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς της που ακόμη δεν έχει ανακαλύψει.