Survivor 5: Αγνώριστοι και λιγομίλητοι - Η άφιξη του Νίκου Γιάννη και της Σταυρούλας στην Ελλάδα

Τα πρώτα πλάνα στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Αγνώριστοι και λιγομίλητοι - Η άφιξη του Νίκου Γιάννη και της Σταυρούλας στην Ελλάδα

Το φετινό Survivor σε λίγες ημέρες θα αποτελεί μια μακρινή ανάμνηση τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το κοινό, που το παρακολουθούσε και πέρναγε τα βράδια του με αυτό. Την Τρίτη 5/7 ο Νίκος Γιάννης και η Σταυρούλα Χρυσαείδη επέστρεψαν στην Ελλάδα.

Την άφιξη των παικτών κατέγραψε η κάμερα του Super Κατερίνα δείχνοντας την φανερή αλλαγή και των δύο μιας και ταλαιπωρήθηκαν πολύ και πλέον μπορούσαν να έχουν το δικό τους στιλ, όπως παλιά. Όπως περιμέναμε κανένας τους δε μπόρεσε να κάνει κάποια δήλωση και για το λόγο αυτό, ο Νίκος με το που έφτασε σπίτι του εξέφρασε μέσω ενός post συναισθήματά του.

Η άφιξη του Νίκου Γιάννη και της Σταυρούλας Χρυσαείδη στο αεροδρόμιο μετά το Survivor 5

Το ποσό που συγκέντρωσε η Σταυρούλα από το παιχνίδι

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή αποχώρησε προ τελευταία από το Survivor 5 και το κλίμα ήταν βαρύ στο συμβούλιο του νησιού. Ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τον καλό της φίλο Στάθη Σχίζα, κάτι που έκανε ακόμη πιο δύσκολη την αποχώρηση. Η παίκτρια σύμφωνα με πολλούς ήταν φαβορί ενώ το κοινό φάνηκε πως την στήριζε δυναμικά σε κάθε επεισόδιο καθώς το όνομά της ήταν πρώτο στα trends του Twitter πολλές φορές, εξαιτίας του δυναμικού της χαρακτήρα και της αγωνιστικότητάς της.

H παίκτρια ωστόσο, με δάκρυα στα μάτια αγκάλιασε τον φίλο της, Στάθη και λίγο πριν φύγε δήλωσε πως θέλει εκείνος να σηκώσει το έπαθλο και πως είναι περήφανη για τον εαυτό της που κατάφερε και έφτασε στους πέντε καλύτερους παίκτες του Survivor!

Η Σταυρούλα λοιπόν, επέστρεψε στην Ελλάδα και κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο σύντροφος της Σταυρούλας μάλιστα, οργάνωσε ολόκληρη έκπληξη με τούρτα για να δει την μέλλουσα γυναίκα ττου να χαμογελάει.