Survivor 5 - ημιτελικός: Με μαύρο φόρεμα που κόβει την ανάσα - Πιο "καυτή" από ποτέ η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Πήγε να καμαρώσει τον αγαπημένο της, Στάθη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - ημιτελικός: Με μαύρο φόρεμα που κόβει την ανάσα - Πιο

Ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 5 αναμένεται να ξεκινήσει και οι πρώτοι καλεσμένοι, θαυμαστές και πρώην παίκτες αρχίζουν σιγά σιγά και δίνουν το παρών στο Γαλάτσι. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly είναι εκεί και θα σας μεταφέρουμε όλο το backstage όλο το υλικό.

Ανάμεσα στα άτομα που εμφανίστηκαν πριν από λίγο στο στάδιο και έκλεψαν όλες τις εντυπώσεις ήταν τόσο η Βρισηίδα όσο όμως και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία είναι εκεί για να καμαρώσει τον αγαπημένη της, Στάθη Σχίζα.

Η ίδια εμφανίστηκε πράγματι πιο σέξι από ποτέ μιας και επέλεξε να φορέσει ένα κολλητό μαύρο φόρεμα με σκισίματα. Μιλώντας στις κάμερες, η Αλεξάνδρα μίλησε για τον Στάθη τονίζοντας πόσο τον αγαπά και πόσο τον στηρίζει, ενώ ανέφερε πως δεν θα ήθελε με τίποτα να τον δει να φεύγει για Survivor All Star.

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον αποψινό ημιτελικό του Survivor 5

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον αποψινό ημιτελικό του Survivor 5 φωτο

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον αποψινό ημιτελικό του Survivor 5 φωτο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκαλύπτει το πρώτο πράγμα που θα κάνει με τον Στάθη Σχίζα

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor 5, πέρα από τον Χρήστο Δάντη και τις ευχές του στην αγαπημένη του Ασημίνα, ένα μήνυμα για τον σύντροφό της θέλησε να στείλει και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 5/7.

Η ίδια μίλησε για τον Στάθη Σχίζα με τα πιο τρυφερά λόγια, καθώς τόνισε πως τα συναισθήματά της για εκείνον είναι ακόμη πιο έντονα μετά από το μεγάλο διάστημα που ήταν χωριστά, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θέλει να κάνει μαζί του, αφού τελειώσει το παιχνίδι και επιστρέψει στο σπίτι του.

«Είμαι μαζί του, τον στηρίζω. Θέλω να με έχει στήριγμα και να είμαι δίπλα του σε κάθε στιγμή γιατί κι εκείνος ήταν δίπλα μου σε κάθε μου στιγμή. Τώρα φθάνουμε στην τελική ευθεία. Νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και πλέον είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω για τη σχέση μου.

Η σχέση μας πέρασε από πολλά κύματα και η απόσταση έκανε πιο έντονα τα συναισθήματα, οπότε πλέον είμαι σίγουρη για όλο αυτό. Μόλις βγει από το παιχνίδι, για δυο μέρες μετά την υπερένταση του τελικού και του ημιτελικού θα χρειαστεί να κοιμηθούμε. Θέλω να τον δω πιο prive, να καθίσουμε μαζί και να μου πει πώς τα πέρασε. Και μέτα κάποιο ταξίδι, ακόμη και με το αυτοκίνητο», είπε χαρακτηριστικά.