Survivor 5 - ημιτελικός: Σηκώθηκαν και ούρλιαζαν - Ο πανηγυρισμός της οικογένειας της Ασημίνας με την πρόκρισή της στον τελικό

Απίστευτη αντίδραση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - ημιτελικός: Σηκώθηκαν και ούρλιαζαν - Ο πανηγυρισμός της οικογένειας της Ασημίνας με την πρόκρισή της στον τελικό

Στον μεγάλο τελικό του Survivor 5 προκρίθηκε τελικά η Ασημίνα, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει εμείς εδώ και μερικές ώρες. Όπως ήταν αναμενόμενο, μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομά της, επικράτησε κανονικός χαμός.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly είναι φυσικά εκεί και από νωρίς το απόγευμα σας μεταφέρουμε όλο το backstage υλικό (δείτε εδώ την άφιξη των πρώην παικτών).

Όταν λοιπόν ακούστηκε το όνομα της Ασημίνας για τον τελικό, όπως ήταν αναμενόμενο, οι δικοί της άνθρωποι σηκώθηκαν κατευθείαν όρθιοι, χειροκρόταγαν και φώναζαν έξαλλα, μιας και η χαρά τους ήταν τεράστια.

Ανάμεσά τους είναι και ο Χρήστος Δάντης.

Ο πανηγυρισμός της οικογένειας της Ασημίνας με την πρόκρισή της στον τελικό

Το μήνυμα στήριξης του Δάντη για την Ασημίνα

Λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό του Survivor 5, ο Χρήστος Δάντης θέλησε να δείξει για άλλη μία φορά, δημόσια, την στήριξή του προς την σύντροφό του, Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα και αυτή τη στιγμή η παραμονή της στην τελική τριάδα κρίνεται από την ψήφο του κόσμου.

Έτσι, ο διάσημος τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο με στιγμές της παίκτριας του ριάλιτι και έγραψε λίγα λόγια για εκείνη στην προσπάθειά του να της ευχηθεί καλή επιτυχία. Έτσι, παρά τις ανησυχίες της 22χρονης, φαίνεται πως τίποτα δεν έχει αλλάξει ανάμεσά τους και πάντα θα είναι στο πλευρό της.

«Μαχήτρια και βουνό μου Καλή Επιτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά για την σύντροφό του.