Survivor 5 - ημιτελικός: "Ποτέ δεν με έκανε να νιώσω άσχημα" - Τα συγκινητικά λόγια της Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

"Δεν είσαι μόνο το καμάρι της Ελλάδας, είσαι και το δικό μου"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 - ημιτελικός:

Από τον αποψινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 δεν θα μπορούμε να λείπει η Μαρία Αντωνά, η οποία έφτασε βέβαια στο τσακ, προκειμένου να στηρίξει τον αγαπημένη της, Άρη Σοϊλέδη.

Η δημοσιογράφος, ούσα πιο εντυπωσιακή και όμορφη από ποτέ, σηκώθηκε όρθια και μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τον σύντροφό της.

«Με όλα αυτά που έχει καταφέρει έχει σπάσει τα ρεκόρ! Ήμουν σίγουρη γι΄αυτόν, ήξερα ότι θα τον δω εδώ μπροστά. Ήταν δύσκολη απόφαση αυτή του αποχωρισμού αλλά ήξερα ότι θα τα καταφέρει, ήμουν σίγουρη για την αγωνιστικότητά του και ποτέ τίποτα δεν μου άλλαξε τη γνώμη και νομίζω ότι η μεγαλύτερη απόδειξη της αγάπης είναι να χαίρεσαι με όσα καταφέρνει ο σύντροφός του. Δεν είσαι μόνο το καμάρι της Ελλάδας, είσαι και το δικό μου καμάρι!», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Η τρυφερή εξομολόγηση της Μαρίας Αντωνά στον Άρη Σοϊλέδη

Την κρατούσε από τον λαιμό και την φιλούσε ασταμάτητα

Παρά το γεγονός πως η Μαρία Αντωνά καθυστέρησε να φτάσει στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου για να παρακολουθήσει τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη, στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor 5, τίποτα δεν στάθηκε εμπόδιο ανάμεσά τους μόλις έφτασε εκεί.

Ο ποδοσφαιριστής, όταν έκλεισαν οι κάμερες, την άρπαξε από τον λαιμό και δεν σταμάτησε να την φιλάει. Ο έρωτάς τους δεν μπορεί να κρυφτεί με τίποτα και ούτε ο κόσμος που βρίσκεται εκεί δεν μπορεί να τους κάνει να συγκρατηθούν, ύστερα από τόσους μήνες που είναι μακριά. Και οι δυο τους ανυπομονούσαν για αυτή τη στιγμή πάρα πολύ καιρό.

Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά