Survivor 5 - ημιτελικός: Καυτά φιλιά μπροστά σε όλους - Η πρώτη συνάντηση της Παναγιώταρου με τον Σχίζα

Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 - ημιτελικός:  Καυτά φιλιά μπροστά σε όλους - Η πρώτη συνάντηση της Παναγιώταρου με τον Σχίζα

Το βράδυ της Τρίτης (5/7) πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor 5, με τους δύο παίκτες που πέρασαν στον τελικό να μην είναι άλλοι από τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη (δείτε εδώ ποιος θα είναι ο νικητής). Ο πρώτος βέβαια ήταν αυτός που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις μιας και συναντήθηκε για πρώτη φορά μετά από καιρό με τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε και επίσημα όταν ο Στάθης ήταν στο Survivor 5 και μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όταν της δόθηκε ο λόγος στον ημιτελικό μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τον καλό της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες… Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι.

Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός… Αυτά από μένα» εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Φωτογραφίες από τα φιλιά του Στάθη Σχίζα και της Παναγιώταρου

Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, οι δύο φιναλίστ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τις συντρόφους του. Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο Γαλάτσι και απαθανάτισε το καυτό φιλί της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα.

Παναγιώταρου Σχίζας σχέση
Σχίζας Παναγιώταρου ημιτελικός

Η νέα ανάρτηση της Παναγιώταρου για τον Σχίζα

«Φτάσαμε στον ημιτελικό!!! Πόσο περήφανη με έχεις κάνει όλον αυτόν τον καιρό!!! Είσαι ένας φανταστικός άνθρωπος και είμαστε πολύ τυχεροί όλοι εμείς που σε έχουμε στην ζωή μας … Τί να πρώτο πω για τον χαρακτήρα σου!

Η ηρεμία σου , η σεμνότητα σου, το ήθος σου! Είσαι ένα απλό παιδί που έχεις περάσει τόσες δυσκολίες στη ζωή σου και παρόλα αυτά είσαι πάντα με το χαμόγελο! Είσαι το στήριγμα μας.. Πάντα έβαζες μπροστά τα προβλήματα των άλλων και μετά τον εαυτό σου… Τώρα εχείς εμάς να σε στηρίζουμε με όλη μας την καρδιά.Είμαι περηφανη για την στάση σου στο παιχνίδι τόσους μήνες ..

Τίμιος , αξιοπρεπής στις νίκες και στις ήττες , χωρίς έπαρση και με το κεφάλι πάντα χαμηλά!Αυτό σε έκανε ξεχωριστό ???? Γι αυτό σε έχω αγαπήσει

Και πόσο με έχει συγκινήσει η προσπάθεια σου σε αγωνιστικό επίπεδο ! Είσαι ο μόνος μη επαγγελματίας αθλητής αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι και μας έχεις χαρίσει τόσες νίκες!!!

Αυτά που λέω είναι ελάχιστα για να περιγράψω πόσο υπέροχο πλάσμα είσαι! Σου αξίζει που έφτασες εδώ!Σου στέλνω όλη μου την θετική ενέργεια για σήμερα

Σ αγαπώ πολύ και σε περιμένω», έγραψε χαρακτηριστικά.