Survivor 5: Ασύλληπτο - Ο Λιανός ανακοίνωνε το όνομα του Στάθη και οι κάμερες έδειχναν την Παναγιώταρου

Ούτε πλάνο δεν πήρε ο άνθρωπος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ασύλληπτο - Ο Λιανός ανακοίνωνε το όνομα του Στάθη και οι κάμερες έδειχναν την Παναγιώταρου

Μπορεί να μην διαγωνίζεται καν στο Survivor 5 ωστόσο η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του ημιτελικού του ριάλιτι. Βρέθηκε στο Γαλάτσι προκειμένου να υποστηρίξει τον αγαπημένο της Στάθη, ωστόσο το κοινό επικεντρώθηκε σε εκείνη.

Η εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου κέρδισε το κοινό και μάλιστα, το κοινό εξέφρασε ξεκάθαρα την προτίμησή του σε εκείνη συγκριτικά με την Μαρία Αντωνά (δείτε εδώ τα επικά σχόλια στο Twitter).

Ο Στάθης στον τελικό του Survivor 5 αλλά τα φώτα στην Παναγιώταρου

Τη στιγμή μάλιστα που η κάμερα ανακοίνωσε ότι ο Στάθης θα είναι αυτός που θα περάσει στον τελικό μαζί με τον Άρη Σοϊλέδη (δείτε εδώ ποιος θα κερδίσει), η κάμερα του ΣΚΑΪ έδειξε σύντομα την αντίδραση του παίκτη και πέρασε αυτομάτως στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία πανηγύριζε μαζί με τους φίλους του.

Τα λόγια της Παναγιώταρου για τον καλό της

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Αλεξάνδρα και της ζήτησε και τον λόγο, προκειμένου να κερδίσει όλα τα βλέμματα με την σιλουέτα της.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες… Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι.

Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός… Αυτά από μένα» εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, ο Στάθης Σχίζας θέλησε να σηκωθεί και να αγκαλιάσει την αγαπημένη του αλλά ο παρουσιαστής του ζήτησε να κάτσε στη θέση του!