Survivor 5 -τελικός: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των πρώην παικτών την μεγάλη βραδιά και οι πρώτες δηλώσεις τους

Ποιον θέλουν να δουν νικητή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 -τελικός: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των πρώην παικτών την μεγάλη βραδιά και οι πρώτες δηλώσεις τους

Το βράδυ της Τετάρτης 6/7 είναι ο μεγάλος τελικός του Survivor 5 και ήδη οι πρώτοι καλεσμένοι έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Όπως είδαμε και την Τρίτη 5/7, οι περισσότεροι ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακοί, ενώ πολλοί από τους άντρες επέλεξαν χακί χρωματισμούς για τα σύνολά τους.

Οι εμφανίσεις των πρώην παικτών του Survivor 5 στον τελικό

Η Στέλλα Ανδρεάδου είναι από τους πρώτους που πέρασαν από τα παρασκήνια του σόου, φορώντας μια μπλε ολόσωμη φόρμα με χρυσές λεπτομέρειες, κοσμήματα και πέδιλα, ενώ ακολούθησε και ο Σάββας Κάλφας με λευκό outfit από πάνω μέχρι κάτω, φορώντας παράλληλα ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά. Ο ίδιος δήλωσε πως ήθελε την Μαίη νικήτρια, ενώ τα βρήκε ξανά με την Σοφιάνα. Εξήγησε πως πήγε και διακοπές με την Άσπα και το αγόρι της, ωστόσο τόνισε ότι θα πήγαινε στην τηλεόραση σε εκπομπή μόνο εάν του ταίριαζε.

Στέλλα Ανδρέαδου

Σάββας Κάλφας

Ο Σάκης Αρσενίου σε αντίθεση με χθες (5/7) φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι και ένα πολύχρωμο πουκάμισο σε λευκούς, κόκκινους και μαύρους τόνους. Μάλιστα, πραγματοποίησε και ορισμένες δηλώσεις για τον ένα από τους δύο φιναλίστ και συγκεκριμένα για τον γάμο του Άρη Σοϊλέδη με την Μαρία Αντωνά.

Σάκης Αρσενίου

Ακολούθησε και ο Νίκος Γιάννης, με ριγέ ροζ πουκάμισο και μπλε σκούρο παντελόνι, δηλώνοντας πως θέλει να δει τον Στάθη Σχίζα νικητή, την ίδια στιγμή που επισήμανε πως στεναχωρήθηκε με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ.

Νίκος Γιάννης

Εκείνος, από την άλλη, ξεκαθάρισε την κατάσταση σχετικά με την κόντρα του με τον Νίκο Γιάννη και ανέφερε ότι θα τραγουδήσει πρώτη φορά το τραγούδι του "Έτσι γουστάρω fabulous".

Ο Γιάννης Τσολάκης μίλησε, επίσης στην κάμερα του youweekly.gr και αναφέρθηκε στην σοκαριστική πρόταση γάμου που έκανε στην κοπέλα του στον αέρα της εκπομπής κατά τη διάρκεια του ημιτελικού, παρόλα αυτά δεν έχει ορίσει ακόμα ημερομηνία γάμου με την κοπέλα του. Συμπλήρωσε πως θέλει τον Σοϊλέδη για νικητή, αλλά ήθελε να δει την Ασημίνα στον τελικό μαζί του.

Γιάννης Τσολάκης - Σύντροφος

Στην πορεία εμφανίστηκε και ο Τάκης Καραγκούνιας, που δήλωσε πως ο Άρης έχει κάνει κωλοτούμπες στο παιχνίδι και γι' αυτό δεν αξίζει να κερδίσει, αλλά και ο Γιωρίκας Πιλίδης, ο οποίος δεν έχει τα έχει βρει με την ομοσπονδία ακόμα, όμως θα έβλεπε άνετα τον εαυτό του στον τελικό. Δυστυχώς, η συμμετοχή του του έχει αφήσει ένα πρόβλημα στο στομάχι.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου επέλεξε ένα μαύρο και στράπλες φόρεμα με κοψίματα, ενώ έκανε μία πολύ μακριά κοτσίδα στα μαλλιά της και από δίπλα της δεν έλειπε ο Σπύρος Μαρτίκας. Στο γήπεδο βρέθηκαν και ο Απόστολος Ρουβάς με τον Γιώργο Κατσαούνη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Σπύρος Μαρτίκας - Βρισηίδα Ανδριώτου

Βρισηίδα Ανδριώτου

Γιώργος Κατσαούνης - Απόστολος Ρουβάς - Λάμπρος Κωνσταντάρας

Λίγο αργοπορημένη έφτασε και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ωστόσο με την εμφάνισή της μας αποζημίωσε όλους!

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου