Survivor 5: «Ο ανταγωνισμός μας ήταν...» - Ο πραγματικός λόγος που οι άλλοτε φίλοι Σχίζας και Σοϊλέδης απομακρύνθηκαν

Τα αποκάλυψε όλα στον αέρα του Love it

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ο ανταγωνισμός μας ήταν...» - Ο πραγματικός λόγος που οι άλλοτε φίλοι Σχίζας και Σοϊλέδης απομακρύνθηκαν

Απορίας άξιο είναι μετά την λήξη του φετινού Survivor, από το οποίο βγήκε νικητής ο Στάθης Σχίζας (δείτε την αντίδραση της Αντωνά στο γεγονός αυτό), ποιο θα είναι το μέλλον της φιλίας του με τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς κάποτε ήταν πολύ κοντά, ωστόσο από ένα σημείο και μετά απομακρύνθηκαν αισθητά.

Μία ημέρα μετά τον μεγάλο τελικό, ο Στάθης Σχίζας κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Love It» και μεταξύ άλλων μίλησε και για αυτό το συμβάν, αλλά και το τι πραγματικά συνέβη ανάμεσά τους και

Η αποκάλυψη του Σχίζα για την σχέση του με Σοϊλέδη

«Νομίζω συνέβη σε κάποιον άλλον, ακόμη δεν έχω πιστέψει ότι νίκησα. Είναι τεράστιο το συναίσθημα! Είχα πολύ άγχος στον τελικό, έπαθα πολιτισμικό σοκ. Είναι συγκλονιστικό να σε αγαπάνε τόσο πολύ. Απομακρυνθήκαμε με τον Άρη μέσα στο παιχνίδι, αλλά δεν είχαμε κάποιον μεγάλο τσακωμό. Ο ανταγωνισμός μας ήταν θεμιτός και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μέσα στο Survivor δεν με ενδιέφερε να κάνω ίντριγκα ούτε reality».

Φουντώνουν οι υποψίες γάμου με τον Σχίζα - Ετοιμάζεται να γίνει νυφούλα η Παναγιώταρου;

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στον μεγάλο τελικό του Survivor 5, θέλοντας να καμαρώσει τον καλό της, Στάθη Σχίζα αλλά και να τον εμψυχώσει παράλληλα καθώς είχε φτάσει στο δύσκολο και κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού.

Το μοντέλο έκανε μια εντυπωσιακή άφιξη στο Γαλάτσι, η οποία θεωρήθηκε από τις καλοντυμένες της βραδιάς (δείτε εδώ και τις υπόλοιπες), φορώντας ένα λευκό φόρεμα, με ανοίγματα στην κοιλιά και με ένα φοβερό σκίσιμο στο πόδι. Για πολλούς το φόρεμα αυτό σχολιάστηκε συνδυαστικά με την ιδέα του νυφικού, μιας και της πάνε πολύ τα λευκά, εκείνη ωστόσο ήταν τόσο αγχωμένη με το που έφτασε που δεν ήθελε να κάνει τέτοιου είδους αναφορές.