Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του Survivor 5 μια βδομάδα σχεδόν μετά τον τελικό

"Δεν την παλεύω"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θετικός στον κορωνοϊό παίκτης του Survivor 5 μια βδομάδα σχεδόν μετά τον τελικό

Χαμός έχει επικρατήσει τον τελευταίο καιρό με τον κορωνοϊό, μιας και έχει έρθει νέο κύμα στην Ελλάδα και καθημερινά τα κρούσματα αυξάνονται με γρήγορους ρυθμούς (δείτε εδώ πόσα ήταν τα χθεσινά 10/7). Μάλιστα, ανάμεσα στα κρούσματα είναι κι ένας πρώην παίκτης του Survivor 5.

Ο λόγος για τον Γιώργο Ταλάντσεβ, ο οποίος ήταν από τους παίκτες που είχαν μια σημαντική πορεία στο παιχνίδι, μιας και αποχώρησε λίγο πριν τον ημιτελικό. Ο ίδιος λοιπόν εμφανίστηκε φυσικά στον τελικό που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (06/07), ωστόσο φαίνεται πως από κάπου κόλλησε τον ιό.

Θετικός στον κορωνοϊό μια βδομάδα σχεδόν μετά τον τελικό του Survivor ο Γιώργος Ταλάτσεβ

Ο ίδιος ήταν αυτός που έκανε την εν λόγω αποκάλυψη μέσα από ένα story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο Τάλα συγκεκριμένα ρώτησε τους διαδικτυακούς του ακολούθους πόσες μέρες διαρκεί ο πυρετός όταν έχεις κορωνοϊό, γατί όπως είπε, «δεν τη παλεύει κάστανο».

Θετικός στον κορωνοϊό μια βδομάδα σχεδόν μετά τον τελικό του Survivor

Ποια είναι τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα

Μόλις λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Γιώργος Ταλάντσεβ βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα συνέβησαν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αποκάλυψε και τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

«Είναι μια εμπειρία μοναδική, δεν νομίζω να μπορείς να ζήσεις εύκολα σε μια ζούγκλα. Πριν φύγω ήμουν υπεύθυνος σε γνωστό ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης. Εγώ ασχολούμουν πολλά χρόνια με τον χορό και με τον αθλητισμό και ξαφνικά το παράτησα, μου έλειψε πολύ ο ανταγωνισμός, η διαφορετικότητα οπότε ήθελα να δοκιμάσω κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Μέσα από το παιχνίδι κατάλαβα πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα μου, θα ήθελα από εδώ και πέρα να ασχοληθώ με κάτι που να μην έχει ρουτίνα. Έχω ένα κανάλι στο youtube, το οποίο έφτιαξα πριν μπω στο παιχνίδι και τώρα θα το συνεχίσω», είπε ο Γιώργος Ταλάντσεβ τονίζοντας πως θα ήθελε να κάνει και αυτός την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.