Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Λιανό μετά το Survivor 5 - "Σκίζει" τα κύματα μαζί με την οικογένειά του

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για τον Γιώργο Λιανό μετά το Survivor 5 -

Ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στην Αθήνα για τον τελικό του Survivor 5, μαζί με την οικογένειά του, και λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη για τις δυσκολίες, αλλά και τα ευχάριστα αυτής της χρονιάς, πήρε τη γυναίκα της ζωής του και τα παιδιά του και έφυγαν για διακοπές.

Η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία σειρά από φωτογραφίες με κάποια από τα στιγμιότυπα του αγαπημένου της άντρα και της ίδιας μαζί με τα κορίτσια και τα αγόρια τους στη Σύμη και το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο. Όλοι τους φαίνεται πως απολαμβάνουν τον χρόνο που έχουν πλέον, χωρίς περιορισμούς και υποχρεώσεις να εμποδίζουν την χαλάρωση.

Μάλιστα, έκαναν και βόλτες με το σκάφος γύρω από το νησί και η μικρή τους κόρη την ώρα που αγνάντευε τα κύματα της θάλασσας είναι ότι πιο γλυκό θα δεις σήμερα.

Οιοικογενειακές διακοπές του Γιώργου Λιανού μετά το Survivor 5

Γιώργος Λιανός - Οικογένεια

Ο Γιώργος Λιανός στη Σύμη

Ο Γιώργος Λιανός με την γυναίκα και την κόρη του

Γιώργος Λιανός - κόρη

Η γυναίκα και η κόρη του Γιώργου Λιανού

Η κόρη του Γιώργου Λιανού

Αποκλειστικό βίντεο από τα παιδιά του στον τελικό του ριάλιτι

Ο τελικός του Survivor 5 συνεχίστηκε και τα βίντεο από τις στιγμές των παικτών και οι δηλώσεις τους κατέλαβαν το μεγαλύτερο μέρος της βραδιάς. Μάλιστα, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να μιλήσει και για τη στιγμή που μετάνιωσε περισσότερο απ' όλες στο παιχνίδι, δημιουργώντας ένταση στο πλατό.

Όταν, όμως, οι κάμερες έκλειναν και οι οι φιναλίστ μιλούσαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ο Γιώργος Λιανός φαίνεται πως ξέκλεβε λίγα λεπτά για να βρεθεί δίπλα στην οικογένειά του, καθώς τα παιδιά του βρισκόντουσαν, επίσης, στη σκηνή που είχε στηθεί στο Γαλάτσι και παρακολουθούσαν τον πατέρα τους να κάνει αυτό που ξέρει με επιτυχία.

Η κάμερα του youweekly.gr κατέγραψε το τρυφερό στιγμιότυπο που εκείνα έτρεξαν στο πλευρό του μόλις μπήκαν οι διαφημίσεις και ο παρουσιαστής τους έδωσε όλη την προσοχή του.

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού στο Survivor 5

Τα παιδιά του Γιώργου Λιανού