«Στις 18 Δεκεμβρίου φεύγουμε για Άγιο Δομίνικο» - Αναχωρεί για Survivor All Star και το ανακοίνωσε στο Super Κατερίνα

"Έκλεισε" το πιο δυνατό χαρτί του Ατζούν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στις 18 Δεκεμβρίου φεύγουμε για Άγιο Δομίνικο» - Αναχωρεί για Survivor All Star και το ανακοίνωσε στο Super Κατερίνα

Οι συζητήσεις για το Survivor All Star γίνονται με γοργούς ρυθμούς και ήδη σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, έχουν υπογραφεί τα πρώτα ονόματα που θα ταξιδέψουν για τον Άγιο Δομίνικο μόνο με μια τσάντα με τα απολύτως απαραίτητα.

Ένας από τους παίκτες που "έκλεισε" αλλά δεν έχει υπογράψει το προσύμφωνο, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, σχολιάζοντας τα χρήματα που θα δοθούν αλλά και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Αυτός ο παίκτης φεύγει για Survivor All Star στις 18 Δεκεμβρίου

Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος αποκάλυψε: «Είχα πει στην παραγωγή αν δεν βοηθήσουνε όλοι δεν πρόκειται να γίνει αυτό το παιχνίδι» είπε, ενώ όσον αφορά τα χρήματα που θα δοθούν και το "5.000 όλοι", σχολίασε πως «Μου φαίνεται ντεμί. Θα μπορούσαν να υπάρχουν βαθμίδες όπως και όταν μπήκαμε εμείς. Με το 5 είναι ικανοποιημένος. Ποιος βγάζει 20 χιλιάρικα το μήνα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως στις 18 Δεκεμβρίου θα αναχωρήσουν αν όλα πάνε καλά, όμως, ένας άλλος παίκτης δεν θα πάει γιατί θα παντρευτεί αφού η σύντροφός του είναι έγκυος.

Οι αποκαλύψεις του Λιανού για το ριάλιτι

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/9 ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής απάντησε για το Survivor All Star και το κριτήριο επιλογής των παικτών.

«Ακούω αρκετό κόσμο που θέλει να αναλάβει τη θέση του παρουσιαστή. Σόρι παιδιά, φέτος μάλλον θα το κάνω εγώ. Με το Survivor είμαστε σε φάση προετοιμασίας και προσπαθούμε να στήσουμε το All Star. Είναι ένα μακρινό σενάριο προς το παρόν γιατί πρέπει να συμφωνήσουν οι παίκτες που θέλει η παραγωγή. Ο Τριαντάφυλλος ήταν δική μου πρόταση να μπει στο Survivor. Φέτος πρότεινα τον Βαλάντη.

Έχουμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης και σε βάθος χρόνου ενδεχομένως να κάνουμε και θρησκευτικό γάμο».