Συμβουλές από το μπαούλο της γιαγιάς που θα σου λύσουν τα χέρια!

Πάμε να τις μάθουμε!

Συμβουλές από το μπαούλο της γιαγιάς που θα σου λύσουν τα χέρια!

Οι συμβουλές της γιαγιάς που θα σου λύσουν τα χέρια στην καθημερινότητα.

Πάμε να τις μάθουμε. Διαβάστε παρακάτω...

Βότκα ή αποσμητικό;

Βάλτε μια μεγάλη ποσότητα βότκα μέσα σε ένα σπρέι καθαρισμού και ψεκάστε τις υφασμάτινες επιφάνειες του σπιτιού σας αλλά και την παπουτσοθήκη σας. Αμέσως οι ενοχλητικές μυρωδιές θα φύγουν. Ιδανική λύση για τους καναπέδες σας που από τη χρήση αποκτούν περίεργες οσμές.

Καθαροί τοίχοι

Δεν υπάρχει σπίτι με πεντακάθαρους τοίχους. Σε αυτή τη ζωή τουλάχιστον! Ψεκάστε με after shave τα βρόμικα σημεία και από πάνω τρίψτε με μια οδοντόβουρτσα. Τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Κόλλα σκόρδου!

Αν δεν έχετε κόλλα στο σπίτι σας και θέλετε να κολλήσετε κάτι που σας έσπασε, μπορείτε απλά να πάρετε μερικές σκελίδες σκόρδου και να τις λιώσετε. Κρατήστε το ζουμί από το σκόρδο, που έχει ιδιότητες κόλλας, και αλείψτε το σε χαρτί ή γυαλί. Τόσο απλά.

Βάζα ερμητικά κλειστά

Δυσκολεύεστε κι εσείς να ανοίξετε παλιά βάζα; Η λύση είναι απλή! Περάστε γύρω από το καπάκι ένα πλατύ λάστιχο και προσπαθήστε ξανά. Το λάστιχο δεν θα γλιστράει στο χέρι σας και το βάζο σας θα ανοίξει στη στιγμή.

Μαύρο μήλο;

Από τη στιγμή που θα κοπεί ένα μήλο, μέσα σε λίγα λεπτά αρχίζει και γίνεται καφέ. Συγκρατήστε το μήλο σας με ένα λαστιχάκι μέχρι να έρθει η ώρα να το φάτε και για να διατηρηθεί μέχρι τότε φρέσκο.

Για χρώματα... ζωντανά

Ρίχνοντας μια ασπιρίνη στο νερό του βάζου με τα λουλούδια θα τα βοηθήσετε να διατηρηθούν φρέσκα για περισσότερες ημέρες.

ΠΗΓΗ: TV24