Τα πιο 5 δροσιστικά σνακ & ροφήματα στη ζέστη του καλοκαιριού!

Τα πιο 5 δροσιστικά σνακ & ροφήματα  στη ζέστη του καλοκαιριού!

Τo καλοκαίρι θέλουμε πάντα να προσέχουμε λίγο παραπάνω το σώμα μας και τη φυσική μας κατάσταση.

Βέβαια, τα παγωτά είναι μία αναπόφευκτη απόλαυση, αλλά η κατανάλωσή τους κάθε μέρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Διαβάστε παρακάτω...

Παρακάτω, τα πέντε απόλυτα δροσιστικά σνακ και ροφήματα με λίγες θερμίδες:

  1. Φρεσκοκομμένος ανανάς με αμύγδαλα και φυλλαράκια μέντας για ένα σνακ «Πέρα από την Αφρική» ακόμα και στο μικρό μας μπαλκόνι!
  2. Μια φανταστική λύση που μας γυρνάει στα παιδικά μας χρόνια είναι να βάλουμε το γιαούρτι με τα φρούτα στην κατάψυξη για μισή ώρα περίπου. Έτσι θα έχουμε ένα σπιτικό diy frozen yogurt!
  3. Φτιάξτε στο σπίτι το πιο γευστικό detox πράσινο smoothie που θα βοηθήσει τον οργανισμό να αποβάλει τις τοξίνες. Αναμείξτε πράσινα φρούτα και λαχανικά, όπως αβοκάντο, ακτινίδιο, σπανάκι, αγγούρι και μέντα σε ένα φλιτζάνι νερό και προσθέστε τα στο μπλέντερ. Μια θρεπτική επιλογή που μπορείτε να εισάγετε στη διατροφή σας!
  4. Το απόλυτο καλοκαιρινό σνακ είναι φρεσκοψημένα καλαμπόκια στο grill. Λίγο αλατάκι, λίγη ρίγανη, ταινιούλα και έτοιμη.
  5. Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι! Αλλά όχι ένα οποιοδήποτε παγωμένο τσάι! Το ανανεωμένο NESTEA αποκαλύπτεται με γεύση ροδάκινο για εκείνους που προτιμούν μια ζουμερή γλυκύτητα στη γεύση, και λεμόνι για όσους προτιμούν το κλασικό, και ήρθε να μας δώσει αυτήν την καθημερινή «ένεση» δροσιάς και ευεξίας κάθε στιγμή της ημέρας!

Απολαύστε ένα παγωμένο τσάι NESTEA με λίγο πάγο και αφήστε στην άκρη τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητας… Δροσιστείτε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με το νέο δροσιστικό ρόφημα της πόλης!

NESTEA #BackToEssentials