Θα πάθετε πλάκα! Τα do και τα don'ts που ακολουθούν οι γαλαζοαίματοι στο τραπέζι!

Για τον πέμπτο δεν είχαμε ιδέα!

Θα πάθετε πλάκα! Τα do και τα don'ts που ακολουθούν οι γαλαζοαίματοι στο τραπέζι!

Πλέον λίγο ή πολύ έχουμε μάθει τι τρώνε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας κάθε μέρα. Αυτό το οποίο όμως έχει πραγματικό ενδιαφέρον είναι το πώς ακριβώς τρώνε.

Το πρωτόκολλο είναι τόσο αυστηρό, που πραγματικά έχουμε αρχίσει να αναρωτιόμαστε για το κατά πόσο ευχαριστιούνται τελικά το φαγητό τους! Πάμε να δούμε μερικούς από τους πολύ αυστηρούς κανόνες που είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν: Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: «Mατωμένο φεγγάρι»: Απόψε η μεγαλύτερη ολική έκλειψη Σελήνης του 21ου αιώνα!

1. Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας είναι υποχρεωμένα να βάλουν τα καλά τους, εάν θέλουν να δειπνήσουν με τη Βασίλισσα.

2. Ο τρόπος που αφήνουν τα μαχαιροπίρουνα πάνω στο πιάτο είναι κάτι σαν κωδικό σήμα για το προσωπικό του παλατιού.

3. Υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος που χρησιμοποιούν τις χαρτοπετσέτες: Τις διπλώνουν στα δύο και όταν θέλουν να σκουπιστούν, τις ξεδιπλώνουν και χρησιμοποιούν μόνο το εσωτερικό τμήμα τους.

4. Η Βασίλισσα πρέπει να εγκρίνει ολόκληρο το μενού πριν αυτό σερβιριστεί. Αλίμονο δηλαδή εάν δεν τής αρέσει το αγαπημένο σου φαγητό…

Δείτε ακόμη: Βρήκαμε το πιο διάσημο μωρό στο Instagram! - 'Εχει πάνω από 40.000 followers!

5. Επειδή στη Βασίλισσα αρέσει η υγιεινή διατροφή (μην κοιτάς που πίνει τα ποτάκια της κάθε μέρα), έχει απαγορεύσει να σερβίρονται μακαρόνια, πατάτες και ρύζι για βραδινό. Βρε Ελισάβετ μου, διάβασε καμιά έρευνα… Τα μακαρόνια δεν παχαίνουν, ομορφαίνουν!

6. Δεν μπορούν να βρίσκονται στο τραπέζι όλα τα φαγητά!

7. Απαγορεύεται να δεχθούν φαγητό εκτός εκδηλώσεων του παλατιού. Μην προσπαθήσεις να κεράσεις δηλαδή τη Μέγκαν κανένα παστάκι για το γάμο της, θα φας άκυρο.

8. Από την άλλη όμως, δεν μπορούν να αρνηθούν οτιδήποτε τους προσφέρεται σε εκδήλωση του παλατιού.

9. Υπάρχει ολόκληρη ομάδα (The Office of the Marshal of the Court) που ασχολείται αποκλειστικά με το πού θα κάτσει κάθε γαλαζοαίματος στις εκδηλώσεις και τα δείπνα.

10. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, η Βασίλισσα μιλά πάντα σε όποιον κάθεται στα δεξιά της μέχρι να σερβιριστεί το δεύτερο πιάτο και στη συνέχεια σε εκείνον στα αριστερά της.

11. Όταν η βασίλισσα τελειώνει το φαγητό, όλοι τελειώνουν το φαγητό. Με δημοκρατικές διαδικασίες. Και θεωρείται πολύ μεγάλη προσβολή να σηκωθείς από το τραπέζι πριν από εκείνη.

12. Είναι γνωστό ωστόσο ότι τείνει να «παίζει» με την τελευταία της μπουκιά, ώστε να αφήσει και τους υπόλοιπους να τελειώσουν το γεύμα τους. Είναι ψυχούλα τελικά…

Δείτε ακόμη: Απίστευτο! Απαθανάτισαν αρκούδα να πηδάει τα κάγκελα σπιτιού!

13. Οι κανόνες αυτοί δεν έχουν τόσο μεγάλη ισχύ όταν οι γαλαζοαίματοι βρίσκονται εκτός παλατιού.

14. Για να κρατήσουν σωστά το φλιτζάνι με το τσάι, θα πρέπει να κρατούν το χερούλι από το πάνω μέρος με τον αντίχειρα και το δείκτη τους και αν χρειάζονται περισσότερη «στήριξη» να χρησιμοποιούν τον μέσο στη βάση του χερουλιού.
15. Απαγορεύεται οι κυρίες της οικογένειας να αφήνουν λεκέδες από κραγιόν σε όλο το χείλος του ποτηριού τους. Θα πρέπει να πίνουν πάντα από το ίδιο σημείο.

16. Στο βασιλικό μενού συμπεριλαμβάνονται πάντα εποχικά φρούτα και λαχανικά.

17. Οι γαλαζοαίματοι μπαίνουν σε όλα τα δωμάτια (ακόμη και σε αυτό που θα δειπνήσουν) με τη σειρά που πρόκειται να πάρουν το θρόνο. Γι’ αυτό ο Χάρι και η Μέγκαν μπαίνουν πάντα τελευταίοι.

18. Όταν η Βασίλισσα ακουμπήσει την τσάντα της στο τραπέζι, σημαίνει ότι έχει τελειώσει το γεύμα της και είναι έτοιμη να αποχωρήσει.

Ουφ! Με τόσους κανόνες πραγματικά κουραστήκαμε!

Πηγή: Olivemagazine.gr