Κάν'το όπως η Μέγκαν Μάρκλ - Αυτό είναι το μυστικό της για το απόλυτο banana bread

Ο συνδυασμός που θα λατρέψετε!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κάν'το όπως η Μέγκαν Μάρκλ - Αυτό είναι το μυστικό της για το απόλυτο banana bread

Κάν'το και εσύ όπως η Μέγκαν Μάρκλ! Αν θες να αποκτήσεις το απόλυτο banana bread τότε σου έχουμε το μυστικό της για έναν μοναδικό συνδυασμό που θα απολαύσεις.

Το αφράτο και γλυκό ψωμάκι με μπανάνα που όλοι φτιάχνουν μανιωδώς, έγινε το νέο food trend του Διαδικτύου και όχι άδικα. Μάλιστα είναι τόσο απολαυστικό, που ακόμα και η Μέγκαν Μαρκλ δηλώνει fan.

Αυτό είναι το μυστικό της Μέγκαν Μαρκλ για το απόλυτο banana

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που ακούγονται στο εξωτερικό, η Μέγκαν Μαρκλ έχει δύο μυστικά υλικά που βάζει στο banana bread της για να το κάνει πιο νόστιμο και πρωτότυπο. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά τα chips σοκολάτας και το τζίντζερ!

Γιατί περνάει δύσκολες ώρες η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι;

Το ζευγάρι έχει μετακομίσει σε μία υπερπολυτελή βίλα και εκεί περνάει τις μέρες τους, με τους δυο τους να κάνουν πολύ σπάνιες εμφανίσεις, μιας και ο κορωνοϊός αυτή τη στιγμή, «θερίζει» στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ωστόσο, το γεγονός πως δύο πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας μένουν στο σημείο αυτό, έχει καταστήσει την ασφάλεια απαραίτητη και για το λόγο αυτό έχουν φρουρούς απ' έξω 24 ώρες το 24ωρο.

Ωστόσο τα πράγματα δεν μένουν εκεί, μιας και όπως μεταδίδει η Daily Mail, με την οποία η Μέγκαν Μαρκλ είχε μία δικαστική διαμάχη και έγινε ο κακός χαμός, δείτε εδώ, πάνω από το "παλάτι" στο οποίο μένει το ζευγάρι, πέταγαν ελικόπτερα στις 5.30 το ξημέρωμα, με αποτέλεσμα οι γείτονες να κάνουν έντονα παράπονα για τη φασαρία που γίνεται.

Παράλληλα, σοβαρό πρόβλημα για τη γειτονιά αποτελεί και η ύπαρξη πολλών παπαράτσι, που τους διαταράσσουν την ηρεμία.

Ο Στιβ Φράνκελ που είναι μεσίτης και γείτονας του ζευγαριού, τόνισε πως «αν αυτή η φασαρία συνεχιστεί, σύντομα οι γείτονες θα εξαγριωθούν μαζί τους. Ελπίζουμε οι παπαράτσι να φύγουν κάποτε» πρόσθεσε.