Χαμός στα Lidl με τη νέα προσφορά - Το νούμερο 1 τρόφιμο με μόνο 0,89 ευρώ το κιλό

Είναι φρούτο και το τρώμε όλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στα Lidl με τη νέα προσφορά - Το νούμερο 1 τρόφιμο με μόνο 0,89 ευρώ το κιλό

Ο απόλυτος χαμός επικρατεί στα σούπερ μάρκετ LIDL από τις 11/5 αφού βγήκε προσφορά με το νούμερο 1 τρόφιμο για διατροφή και το δίνουν μόνο 0,89 ευρώ το κιλό.

Είναι ένα φρούτο που το τρώμε όλοι ακόμα και τα μικρά παιδιά και μας δίνει μπόλικη βιταμίνη C! Φυσικά αναφερόμαστε στα πορτοκάλια!

Ωστόσο, πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο ΑΒ Βασιλόπουλος μοιράζει 500 δωροεπιταγές σε μια συγκεκριμένη περιοχή! Δες εδώ σε ποια για να πάρεις κι εσύ

Αυτή είναι η προσφορά των LIDL με το νούμερο 1 τρόφιμο

Lidl προσφορά σε πορτοκάλια και φρούτα

Ποια η διατροφική αξία του πορτοκαλιού;

Πλούσια πηγή βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων

Είναι γνωστά για την περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, η οποία είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, βοηθώντας στην προστασία των κυττάρων μας από πιθανές βλάβες και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Μόνο ένα μεσαίο πορτοκάλι θα εξασφαλίσει την συνιστώμενη ημερήσια δόση της βιταμίνης C για ενήλικες.

Περιέχουν φλαβονόνες

Πρόκειται για ενώσεις που προάγουν την υγεία. Έρευνες υποδεικνύουν ότι αυτά τα φυτοχημικά συστατικά των εσπεριδοειδών βοηθούν στη ενίσχυση του ανθρώπινου οργανισμού και τον προστατεύουν από παθήσεις όπως οι καρδιαγγειακές παθήσεις και ο καρκίνος, ενώ παράλληλα διαθέτουν αντιφλεγμονώδη, αντιική και αντιμικροβιακή δράση.

Χολίνη, ζεαξανθίνη και καροτενοειδή

Η χολίνη είναι μια σημαντική θρεπτική ουσία που βρίσκεται στα πορτοκάλια που βοηθάει στον ύπνο, την κίνηση των μυών, τη μάθηση και τη μνήμη. Ενώ Η ζεαξανθίνη και τα καροτενοειδή έχουν αντιοξειδωτικές επιδράσεις και έχουν αποδειχθεί ότι έχουν αντίστροφη σχέση με τα συνολικά ποσοστά καρκίνου και καρκίνο του προστάτη ειδικότερα.

TAGS