Ουρές για αυτή την προσφορά στα Lidl - Έβαλαν έκπτωση στο πιο "κολασμένο" προϊόν

Μόνο 0,49€

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ουρές για αυτή την προσφορά στα Lidl - Έβαλαν έκπτωση στο πιο

Ουρές για αυτή την προσφορά στα Lidl, καθώς έβαλαν έκπτωση στο πιο "κολασμένο" προϊόν. Θα θέλετε να το αγοράσετε τώρα καθώς είναι η πιο γλυκιά, αλλά και νόστιμη λιχουδιά αν δεν μπορείτε να αστισταθείτε στην σοκολάτα.

Το donuts είναι μια κολασμένη απόλαυση όλες τις εποχές. Αν είσαι από αυτούς που λατρεύουν την σοκολάτα, τότε σίγουρα δύσκολα μπορείς να αντισταθείς.

Τα lidl λοιπον έβαλαν προσφορά donuts με μόνο 0,49€ το τεμάχιο δηλαδή. Ό,τι πρέπει για να τα αγοράσεις και να φύγουν οι λιγούρες. Δες ωστόσο και μια έκτακτη ανακοίνωση για τον ΑΒ Βασιλόπουλος.

 Lidl προσφορές

Πόσες θερμίδες έχει ένα donuts που είναι σε προσφορά στα Lidl

Ντόνατς (1) αντιστοιχεί/ούν σε 165 θερμίδες. Για να κάψετε τις θερμίδες θα πρέπει να κανετε γρηγορο βαδισμα για 33 λεπτα!

Όσο και να μας πονάει να το γράψουμε, τα ντόνατς… νόστιμα, λαχταριστά ντόνατς… είναι απλά κακά. Αλήθεια, τι θα μπορούσε να είναι χειρότερο από μια χούφτα τηγανιτό ψωμί, τηγανισμένο και πασαλειμμένο με ζάχαρη; Όχι πολλά πράγματα. Κάθε ντόνατ είναι γεμάτο από τρανς λιπαρά, ζάχαρη και ραφιναρισμένο άσπρο αλεύρι με κάθε θρεπτικό συστατικό να έχει αφαιρεθεί. Τα περισσότερα ντόνατς έχουν 20 γραμμάρια λίπος και γύρω στις 300 θερμίδες. Το κάθε ένα. Για κάποιο λόγο, πολύ φαίνεται να συνδέουν τα ντόνατς με το πρωινό. Υπάρχουν πολλά υγιή πράγματα που μπορείτε να φάτε για πρωινό, όπως τα αυγά.

Τα αυγά έχουν άδικη φήμη ως ανθυγιεινά τρόφιμα. Είναι τα ντόνατς που πρέπει να αποφεύγονται, όχι τα αυγά.

TAGS