Μεγάλη ευκαιρία αυτή η προσφορά στα Lild - Το νούμερα 1 φρούτο της εποχής μόνο με 1,19 ευρώ

Το αγαπούν και τα μικρά παιδιά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μεγάλη ευκαιρία αυτή η προσφορά στα Lild - Το νούμερα 1 φρούτο της εποχής μόνο με 1,19 ευρώ

Τα καταστήματα Lidl έχουν βγάλει νέες προσφορές και πραγματικά είναι μεγάλη ευκαιρία να αποκτήσεις το νούμερο 1 φρούτο της εποχής που δεν είναι άλλο από το ακτινίδιο με μόνο 1,19 ευρώ το κιλό!

Μπορεί ο Σκλαβενίτης να έχει προκαλέσει πανικό στην αγορά με αυτή την συγκεκριμένη έκπτωση, αλλά τα Lidl αποφάσισαν να χτυπήσουν τον ανταγωνισμό ξεκινώντας την εβδομάδα τους με την παρακάτω προσφορά!

Αυτό είναι το φρούτο εποχής που είναι προσφορά στα Lidl

προσφορά Lidl ακτινίδιο

Τα θρεπτικά συστατικά του ακτινιδίου

Συνεχιζόμενες έρευνες έδειξαν ότι το ακτινίδιο με το πρωινό θα μειώσει δραστικά και θα επιβραδύνει την λήψη σακχάρων από τις τροφές στο αίμα, κάτι που διευκολύνει τη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρων στο αίμα

Υγιή επίπεδα σακχάρων σημαίνει ότι το επίπεδο σακχάρων στο αίμα δεν είναι πολύ υψηλό ή χαμηλό. Αυτό βοηθάει στο να αποφύγετε το αίσθημα κόπωσης και πείνας ανάμεσα στα γεύματα. Κακή ρύθμιση των σακχάρων στο αίμα συνδέεται με χρόνιες ασθένειες όπως ο διαβήτης και καρδιακές ασθένειες.

Η σύνθεση των ινών είναι μοναδική στο ακτινίδιο και συμπεριφέρεται διαφορετικά από τις κοινές ίνες (π.χ. σε μήλα, πορτοκάλια και δημητριακά). Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της ικανότητας του ακτινιδίου να συγκρατεί νερό.

Όταν καταναλώνονται, οι ίνες του ακτινιδίου ελκύουν νερό οπότε αυξάνει τον όγκο του και γίνεται πηχτό σαν ζελέ. Καθώς χωνεύετε το πρωινό, διαλύεται σε μικρά σάκχαρα και αυτά κινούνται αργότερα στο ζελέ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα σάκχαρα να προσλαμβάνονται στο αίμα με αργό ρυθμό και η ενέργεια παραδίδεται πιο αργά.

Ο καλύτερος έλεγχος των σακχάρων στο αίμα μπορεί να βοηθήσει και σε:

Αδυνάτισμα ή διατήρηση υγιούς βάρους.

Να αποφύγετε σνακ με ζάχαρη ανάμεσα στα γεύματα (διότι δεν νιώθετε πείνα).

Διατήρηση σταθερών επιπέδων σακχάρων ως μέρος της θεραπείας για το διαβήτη.

TAGS