Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μοναδική ανακοίνωση για όλους τους πελάτες των Lidl - Από Δευτέρα 19/10 θα...

Μην το χάσετε!

Μοναδική ανακοίνωση για όλους τους πελάτες των Lidl - Από Δευτέρα 19/10 θα...
FOOD NEWS 18.10.2020 07:55
Από Youweekly Team

Τα Lidl μέσα από την επίσημη σελίδα τους στο διαδίκτυο έκαναν μια μοναδική ανακοίνωση, η οποία αφορά όλους τους πελάτες των super market. Από Δευτέρα 19/10, θα ξεκινήσουν οι προσφορές της νέας εβδομάδας.

Η αλυσίδα, όπως κάθε εβδομάδα, έτσι και από αύριο θα έχουν μειωμένες τιμές σε αρκετά από τα προϊόντα τους. Όπως τρόφιμα, προϊόντα προσωπική υγιεινής, αλλά και καθαριστικά.

Οι προσφορές είναι super και ισχύουν από Δευτέρα 19/10, έως και την Κυριακή 25/10. Δεν πρέπει να τις χάσετε! Υπάρχουν όλες αναλυτικά εδώ.

Αυτές οι προσφορές ισχύουν από Δευτέρα 19/10 στα Lidl και είναι για όλους τους πελάτες

Lidl προσφορές από Δευτέρα 19/10

Να σημειώσουμε πως είχαμε και μια ανάκληση προϊόντος στα Lidl. Αν το έχετε αγοράσει γυρίστε το πίσω να πάρετε τα χρήματά σας.

Απόφαση «βόμβα» από τα Lidl - Τι πρέπει να γνωρίζετε οι πελάτες

Σαν «βόμβα» πρόκειται να σκάσει στην ελληνική αγορά η μεγάλη απόφαση που πήρε η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Lidl. Αν είστε κι εσείς καταναλωτής της, τότε σίγουρα πρέπει να γνωρίζετε την επόμενη κίνηση που σκοπεύει να κάνει.

Συγκεκριμένα, τα καταστήματα Lidl σκοπεύουν να κάνουν επενδύσεις ύψους 350 εκατ. ευρώ έως το 2023, με τη λειτουργία 11 νέων καταστημάτων σε βάθος τριετίας και με τη δημιουργία νέου logistic center (κέντρο αποθήκευσης και διανομής), το οποίο θα υποστηρίξει τις αυξανόμενες ανάγκες του δικτύου.

Σήμερα, η αλυσίδα αριθμεί 225 καταστήματα και απασχολεί περίπου 6.500 εργαζόμενους σε όλη την Ελλάδα, ενώ διαθέτει 4 αποθήκες και 1 αποθηκευτική δομή στη Θήβα, ενώ δείτε εδώ και μία σημαντική ανακοίνωση από τα Lidl.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρεανίδη, τα 11 νέα καταστήματα θα "πέσουν” στο δίκτυο σταδιακά. Μέχρι τον Φεβρουάριο, θα λειτουργήσουν τα δύο πρώτα από τα τέσσερα νέα καταστήματα ενώ πέντε καταστήματα προγραμματίζονται να ενταχθούν στο δίκτυο το 2022, τα περισσότερα εκ των οποίων θα λειτουργήσουν στην Αθήνα.

Lidl νέα καταστήματα

Πέρυσι η αλυσίδα, σύμφωνα με τον κ. Ανδρεανίδη εμφάνισε άνοδο πωλήσεων 8,8%, βελτιώνοντας, όπως είπε ο ίδιος "την πελατειακή μας βάση, την επισκεψιμότητα στα καταστήματα και το καλάθι των αγορών”.

Τη φετινή χρονιά οι πωλήσεις της "τρέχουν” με υψηλότερους ρυθμούς λόγω της υπεραπόδοσης των καταστημάτων στα μεγάλα αστικά κέντρα που αντιστάθμισαν τις απώλειες στις τουριστικές περιοχές, ανέφερε ο ίδιος.

Πηγή: capital.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πανικός με την είδηση για τα Lidl - Σημαντικά νέα

Πελάτες των Lidl προσοχή - Το συγκεκριμένο ανακοινωθέν αφορά τα χρήματά σας

TAGS
Share