15σελιδο φυλλάδιο Σκλαβενίτη με προσφορές - Δείτε τα προϊόντα, ισχύει μέχρι 28/10

Τρέξτε να προλάβετε, είναι όλα σε απίστευτες τιμές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
15σελιδο φυλλάδιο Σκλαβενίτη με προσφορές - Δείτε τα προϊόντα, ισχύει μέχρι 28/10

Τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης είναι πάντα κοντά στον καταναλωτή και για τον λόγο αυτό συχνά εκδίδουν σούπερ προσφορές! Αυτή την περίοδο και μέχρι τις 28/10 έχουν ένα φυλλάδιο με 15 σελίδες που αναγράφει αναλυτικά ποια προϊόντα μπορεί να βρει ο κόσμος σε χαμηλότερη τιμή!

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω! Αφορά φαγητά, ποτά μέχρι και προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς.

Αυτό είναι το 15σελιδο φυλλάδιο προσφορών του Σκλαβενίτη

Σκλαβενίτης προσφορές εβδομάδας 20-28/10

Σκλαβενίτης προϊόντα

Σκλαβενίτης φαγητά

Σκλαβενίτης χαμηλές τιμές

Σκλαβενίτης

Σκλαβενίτης κρέμες

Σκλαβενίτης ποτά

Σκλαβενίτης προϊόντα περιποίσης

Δείτε εδώ, επίσης, και ποιο προϊόν ανακλήθηκε από τα ράφια του Σκλαβενίτη! Αν το έχετε πετάξτε το...

Συναγερμός στον Σκλαβενίτη - Βρέθηκε επικίνδυνο προϊόν

Συναγερμός έχει σημάνει από εχθές στη γνωστή αλυσίδα καταστημάτων του Σκλαβενίτη καθώς ύστερα από ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΦΕΤ, έγινε γνωστό πως βρέθηκε ένα επικίνδυνο προϊόν, το οποίο μάλιστα αποσύρθηκε άμεσα από τα ράφια.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για τη νοθεία του μελιού» έτους 2020, προέβη σε δειγματοληψία των προϊόντων:

Μέλι ανθέων, εμπορικής ονομασίας «Άριστον μέλι Ανθέων», καθαρού βάρους 650g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 200430-1 και ημερομηνία λήξης 30/04/2022. Το ανωτέρω προϊόν συσκευάζεται για την επιχείρηση «ΝΤΙΜΦΙΛ Α.Ε.», από την επιχείρηση «ΜΕΛΙΝΤΑ Ε.Π.Ε.» ενώ ελήφθη από το υποκατάστημα της επιχείρησης «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ Α.Ε.Ε.», Ευριπίδου 69 & Αιγέως 31-35 & Ασκληπιού, Καλλιθέα.

Δείτε εδώ ωστόσο τι συμβαίνει με τις περικοπές που κάνει σε κάποιους μισθούς η εταιρεία!

Μετά από την εξέταση των ανωτέρω δειγμάτων διαπιστώθηκε η παρουσία της χημικής ουσίας 4-μεθυλ-ιμιδαζόλιο (4-ΜΕΙ), η οποία αποτελεί δείκτη της παρουσίας των πρόσθετων χρωστικών «καραμελόχρωμα Ε150c και Ε150d», οι οποίες δεν επιτρέπονται στο μέλι και χαρακτηρίστηκαν ΜΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ-ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου των συγκεκριμένων παρτίδων των εν λόγω προϊόντων και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν.